Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 березня 2021, 01:35
10554
24

УАФ пояснила, чому Олімпіку заборонили грати на стадіоні Динамо

Справа не у нецензурній лайці

| Оновлено 13 березня 2021, 01:35
10554
24
УАФ пояснила, чому Олімпіку заборонили грати на стадіоні Динамо
olimpik.com.ua

Українська асоціація футболу пояснила, що заборонила «Олімпіку» грати на стадіоні «Динамо» імені Лобановського не через нецензурну лайку, яку дозволив собі президент клубу Владислав Гельзін після матчу з «Шахтарем».

Подробиці розповів секретар КДК УАФ Ігор Грищенко.

«Хотілося б пояснити футбольної громадськості, що КДК приймав вчора рішення не з приводу коментарів президента «Олімпіка», оскільки ця справа знаходиться зараз в комітеті етики та чесної гри. КДК розглядав питання безпеки на матчі «Олімпік» - «Шахтар» на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. «Олімпік», як клуб господар, повинен був забезпечити виконання певних регламентних норм УПЛ і УАФ».

«Нами було встановлено, що під час матчу не була належним чином забезпечена неможливість доступу до кімнати суддів. Як наслідок, причиною цього стала несанкціонована поява в перерві матчу в суддівській кімнаті президента «Олімпіка». Також була спроба потрапити в суддівську кімнату і після матчу. З огляду на ці порушення та їхню систематичність, було прийнято рішення оштрафувати «Олімпік» на суму 500 тисяч гривень».

«Також попередили «Олімпік», що в разі повторення такої ситуації може бути застосована санкція у вигляді зняття очок. КДК заборонив грати «Олімпіку» на стадіоні «Динамо» до кінця цього сезону. Що стосується проведення на цьому стадіоні матчів інших команд, то це питання буде вирішувати комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ», - сказав Грищенко.

Оцініть матеріал
(84)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
junglecat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BaZia
В кратце нельзя проводить матчи на стадионе потому что, внимание..! "В раздевалку к арбитрам заходи, аля- проходной двор!"
Вот так вот.. ах да.. за такой косяк заплатите пол ляма гривен. Кто? ну кто обеспечивает безопасность тот должен и заплатить! Решили доколупаться потому что туда проник без трудностей Гельзин, а до этого туда просто никто не заходил, по этому Кто последний тот и папа. БРАВО! и Гениально! УАФ Вы бл* ИПАНУТЫЕ! Мы так в 20ый век откатимся! Логика железная!
bonv
шавки,,, з під тишка, нагадити і прикритися асоціацією футболу.. Тьфу, блін, бридота павелківська..
VAD
Я не припоминаю шоб после наскоков Дамира кротоарену дисквалифицировали.
BekXan
Окей.Каким боком безопасность по отношению к судьям игре на поле и болелам на трибуне?Вы там "бнулись?Штраф окей и обязанность организовать безопасность судей под присмотром делегации матча.Стадион в целом причём и поле к комнате судей?Логично когда фаны бушуют тогда штраф и наказание ,а здесь что за дичь ?УАФ вы доказали очередной раз что вы муд"чьё !
Ossa8860
А может, попробуете судить честно? Тогда не надо будет судей охранять и стадионы банить. Хотя, бан стадиону - галимая отмазка. Там разрешат играть всем, кроме "Олимпика". Месть за правду.
DKTheBest2
Так можна і Кротів з Олімпійського вигнати.
😁😁😁
Олійник Володимир
хочуть залишити стадіон Динамо без заробітку,а не пробували з касками йди на Донецьк?
garik_trinity
Так и не объяснил ничего толком.
Tеllur
Фух.... Значит материться можно и дальше.
Михаил Степанов
стадион "Динамо" сертифицирован УЕФА...что ж это "евро-лохи" не учли судейскую безопасность? Там же нет пуленепробиваемого корридора для судей! Ай, украинские, функционеры малацца! Углядели упущенья УЕФА!)))
Вячеслав Авдеев
Нападение на Трубина и о чем можно говорить.Причём тут судьи?
Mykhailo Orlovskyi
Я так ине понял, кто пеленгас, а кто Дартанья. Одни говорят Гельзин бухой дебошира, а другие, что судейки намутили... или все кругом вуйколюбы?
YOU OK?
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил