Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 12 березня 2021, 15:43
7020
6

Батько Хейні: «Незабаром запропонуємо Ломаченку семизначний гонорар»

Білл Хейні впевнений, що його син проведе бій з українцем

| Оновлено 12 березня 2021, 15:43
7020
6
Батько Хейні: «Незабаром запропонуємо Ломаченку семизначний гонорар»
Getty Images/Global Images Ukraine

Білл Хейні, батько чемпіона світу в легкій вазі за версією WBC Девіна Хейні (25-0, 15 КО), розповів про організацію бою з Василем Ломаченком (14-2, 10 КО).

«Весь світ побачить, що ми зробимо в рингу з Ломаченком, якщо він прийме бій в травні. У мене була розмова з нашим промоутером Едді Хірном. І я знаю, що ми запропонуємо незабаром Ломаченку семизначний гонорар за те, щоб він бився з Хейні на стрімінгу DAZN. Подивимося, що він скаже у відповідь. Чутки про сутичку з Лінаресом? Так, угода була на мазі, але потім почалася перестрілка Василя і Девіна в соцмережах. Ломаченко вперше виявив бажання битися з Девіном. Відразу ж після цього я зв'язався з Едді. Він повинен зробити все, щоб цей бій відбувся наступним.

Ломаченко - великий боєць. Девін давно мріє з ним зустрітися. Ми хочемо битися, ми впевнені в перемозі. Безумовно, Лома - наш пріоритет. Не слухайте, що кажуть ЗМІ. Слухайте, що каже Ломаченко. А він сказав, що готовий битися в травні. Він назвав мого сина сцикуном. І він відповість за свої слова. Хірн незабаром зробить офіційну пропозицію промоутеру українця Бобу Аруму. А з його менеджером Егісом Клімасом ми вже і так не раз спілкувалися. Досить розмов, пора діяти», - сказав Хейні-старший в інтерв'ю AKHi TV.

Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
lenares85
Все началось с травм руки . Каждый бой травма. Он ее уже не мог использовать ан все 100. Плюс перешел в тяжелые категории а кости то осталсиь легкие , как результат опять травмы. Тут нужны доктора двать препарты что б кости крепче знали не знаю.
Trollface
Хватит разговоров. Нужен бой. В мае отлично.
bullyUA
"Весь мир увидит, что мы сделаем в ринге с Ломаченко"
- Ну если сделаете, то, как порядочные люди, должны будете жениться на нем.