Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 11 березня 2021, 15:39
3511
4

Стефан РЕШКО: «Динамо переможе Вільярреал у Києві»

Спеціаліст поділився очікуваннями від першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 11 березня 2021, 15:39
3511
4
Стефан РЕШКО: «Динамо переможе Вільярреал у Києві»
ФК Динамо Київ. Стефан Решко

Екс-захисник «Динамо» Стефан Решко поділився очікуваннями від першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи між киянами та іспанським «Вільярреалом».

«Вільярреал» останній раз грав з глядачами рік тому, та й то на своєму полі. Як відомо, сьогоднішнє протистояння в Києві пройде з уболівальниками. І хоча не варто сильно переоцінювати значення цього факту, але підтримка фанів повинна допомогти динамівцям з максимальною відповідальністю поставитися до поєдинку.

«Вільярреал» — одна з найбільш технічних команд Іспанії, і тому багато чого буде залежати від того, чи дозволять кияни гостям контролювати хід подій на полі. Якщо будуть вміло пресингувати, примушувати суперника помилятися поблизу своїх воріт, то можна сміливо розраховувати на досягнення позитивного результату на «Олімпійському».

Головний тренер «Вільярреала» Унаї Емері представлення не потребує, це справжній колекціонер перемог у Лізі Європи. Один з його «козирів» — домашні тактичні заготовки. Однак і керманич «Динамо» Мірча Луческу теж досвідчений боєць на цьому «фронті». Тому буде цікаво поспостерігати і за їхнім творчим суперництвом. Я все ж схиляюся до того, що кияни відсвяткують перемогу з мінімальною перевагою в рахунку», — вважає фахівець.

Перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» — «Вільярреал» відбудеться в четвер, 11 березня, о 19:55 за київським часом.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ФутболПонадУсе
Надо было в Одессе играть или в Будапеште.
fon513
Если пресинговать...какие пресинговать....дай бог середину поля переходить? Тут уже зрители не зрители...в глазах цифрьі с многими нулями...ставки возрастают с каждьім туром, єто не СССР где играли за квартиру всю карьеру...ну кому повезет то и машину...и джинсьі. Тут никто ноги не будет убирать...
Forever-smart-1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил