Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 березня 2021, 17:44
4404
3

Президент Інгульця: «Готовий підтримати ініціативу висловити недовіру Лучі»

Олександр Поворознюк - про ситуацію з суддівством в українському футболі

| Оновлено 11 березня 2021, 17:44
4404
3
Президент Інгульця: «Готовий підтримати ініціативу висловити недовіру Лучі»
ФК Інгулець. Олександр Поворознюк

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк поділився думкою про ситуацію з суддівством в українському футболі.

«Я не хочу на цю тему говорити. Я вже наговорив на 900 тисяч. Поки клуби не об'єднаються і не виступлять проти цього свавілля, сенсу самому про це говорити немає. Ось якщо буде така пропозиція [про недовіру Лучі], і його готові розглянути, тоді я виступлю. Буде видно.

Я незадоволений рівнем суддівства. Арбітри повинні коментувати свої резонансні рішення після матчів, і не тільки вони. Просто треба без емоцій, без амбіцій. Ось я напишу офіційного листа з проханням пояснення, чи правомірно Дердо призначив пенальті на 86-й хвилині у ворота «Інгульця». І нехай мені публічно дадуть відповідь - так, це точка, чи ні. І нехай буде якесь покарання. Це повинно бути.

Ну як так?! Там же замкнене коло. Вони неприступні, а в будь-якому випадку їх виправдовують. Показують незарахований гол «Шахтарю» і порівнюють його з голом «Аякса». Хіба ці люди футбольні? Всіх роблять дурнями. Я вкладаю дуже великі гроші в розвиток дитячого футболу, стадіони будую, у мене руки опускаються.

Ось в грі з «Ворсклою» вся Україна визнала, що не було одинадцятиметрового, а Бондаренко далі судить. Зі «Львовом» не зарахували чистий гол, позбавили нас трьох очок. Ніхто нічого не пояснює - сталося і сталося. Чому ми повинні відповідати за те, що говоримо, а вони - ні? Ну як так?!

Неправильно зарахований гол. Так вийдіть і скажіть - покарали його або не покарали. І люди будуть розуміти. Я розумію, чому це відбувається, чому судді закриті і мовчать. Я все розумію, але поки помовчу. Але я готовий підтримати ініціативу висловити недовіру суддівському комітету і Лучі», - сказав Поворознюк.

Реакція УАФ на суддівський скандал: клуби не будуть впливати на арбітрів

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
При існуючій в Україні системі хабарів від керівництва команд - арбітри - УАФ, такі "помилки" арбітрів в іграх, де вони знають на 100% що вони отримають фіксований хабар за результативну помилку, будуть завжди. Апріорі. Повинно щось трапитись ексординарне з арбітром, щоб щось змінилось в цій мафіозній структурі. В буремні 90-і після таких помилок, керівницто деяких команд вдавалося до більш радикальних методів впливу на нечесних арбітрів, деякі навіть лишилися життя, багато закінчили з суддівством через вади з здоров'ям... Зараз арбітри, особливо ті, які обслуговують ПЛ, втратили інстинкт самозахисту, думають, що Лучі разом з Костюченковим їх відмажуть. Але так буде не вічно, автомат, який возиться в авто деякими керівниками клубів, може зненацька і заговорити короткими чергами...Не дай Бог, щоб таке трапилось, але все йде до того.
sahka1981
"Показывают незасчитанный гол «Шахтеру» и сравнивают его с голом «Аякса». Разве эти люди футбольные? Всех делают дураками. "
100%.
YOU OK?
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил