Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 березня 2021, 17:56
1880
3

Юрій БЕРЕЗА: «У суддівському колективі є проблеми»

Президент «Дніпра-1» – про ситуацію з суддівством в українському футболі

| Оновлено 11 березня 2021, 17:56
1880
3
Юрій БЕРЕЗА: «У суддівському колективі є проблеми»
СК Дніпро-1. Юрій Береза

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза ​​поділився думкою про ситуацію з суддівством в українському футболі.

«Буду говорити тільки за свою команду. За останні п'ять матчів у мене немає ніяких претензій до суддів. Думаю, їх немає і у наших суперників по цим матчам. Хоча в цілому дивні відчуття є - наприклад, деяким командам призначають пенальті на останніх хвилинах. Не буду називати ці команди, але статистика цікава. Викликає сумніви.

Найкраща оцінка суддівства в Україні - кількість арбітрів на міжнародних матчах. Тому те, що є проблеми в суддівському колективі - мабуть, вони є. Але я також бачу, що федерація намагається змінити щось. Однозначно лаяти не буду. Федерація багато зробила, щоб змінити суддівство. Я багато бачив, як було раніше. Зміни є. Але головна оцінка суддівства - виклики на міжнародні матчі.

У мене також є велике питання до суддівського корпусу. Як би моя команда ні зіграла - виходять тренер, гравці або я як президент і коментуємо гру. І мене напружує, чому цього не роблять судді. Хоча вони це робили.

Напруга створює закритість прийняття рішень. І не тільки Лучі повинен коментувати роботу суддів, а й арбітри як учасники дійства.

У мене є спеціальний аналітичний відділ по суддях. Я стежу сам за їхньою роботою, мені ще готують довідку. І ось мої фахівці за останні 5-10 матчів моєї команди не виявили жодного разу, щоб суддя діяв не по духу гри. Тому у мене тут 50 на 50.

І взагалі мені здається, в роботі Лучі є хороші речі, але є ще над чим працювати. Але я від Лучано чекаю, що він виростить покоління суддів, які будуть судити в Європі. У цьому плані його робота залишає бажати кращого», - сказав Береза.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Не хоче Береза йти на конфронтацію з Лучі та УАФ, можуть на вуха поставити ....
Bolshoi
Похоже что Олимпик мало кто поддержит.