Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 11 березня 2021, 16:29
21069
0

В гості до Фонсеки. Прогноз на матч Рома - Шахтар

Португальська дуель тренерів

| Оновлено 11 березня 2021, 16:29
21069
0
В гості до Фонсеки. Прогноз на матч Рома - Шахтар

Жеребкування 1/8 Ліги Європи підготувало для «Шахтаря», титульним партнером якого є компанія Parimatch, зустріч із колишнім тренером команди. Після того як Паулу Фонсека залишив гірників, він перебрався до «Роми», де, до речі, виступає екс-гравець «Шахтаря» Генріх Мхітарян.

За всіма показниками нас очікує цікаве протистояння і, що найголовніше – гольове.Аналітики Parimatch дають 59% на те, що ми побачимо мінімум три забиті м’ячі. Щодо шансів на перемогу, то поки що певна перевага в італійців, які будуть господарями поля».

«Рома» добре знайома чемпіону України. Це вже всьоме команди зустрінуться у єврокубковому турнірі та лише вперше в рамках саме Ліги Європи. Статистика на боці донеччан, які перемагали чотири рази і лише двічі поступалися римлянам. Одна з поразок була в останньому матчі, який відбувся ще у 2018 році в рамках 1/8 Ліги Чемпіонів, де завдяки голу Джеко саме «Рома» потрапила до чвертьфіналу, а команда тоді ще Паулу Фонсеки припинила свій шлях у єврокубках. Тоді «вовкам» допоміг виїзний гол на стадіоні «Металіст» та фантастична гра Алісона Беккера в обох зустрічах.

Римляни набрали досить непогану форму, в останніх 7 поєдинках поступилися лише «Мілану». На попередньому етапі Ліги Європи була пройдена ще одна команда, яка добре знайома Фонсеці, – португальська Брага. 5:1 за підсумком двох протистоянь. «Рома» не багато забиває в останніх зустрічах, але, що найважливіше, пропускає ще менше. Кращими бомбардирами команди в Серії А є Джордан Верету та Генріх Мхітарян з 10 та 9 голами відповідно.

Щодо «Шахтаря», то попередні результати команди у внутрішніх змаганнях дещо викликають занепокоєння. Гірники поступилися «Зорі», вилетіла з Кубку України програвши представнику першої ліги «Агробізнесу». Та й нещодавня перемога над «Олімпіком» вийшла непростою. Але в єврокубках цього сезону «Шахтар» виступає потужно. В Римі у команди обов’язково будуть нагоди провести результативні контратаки. Загалом, «Шахтар» має непогані шанси на потрапляння до стадії 1/4, але чимало залежить саме від першого матчу.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.