Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 12 березня 2021, 04:48
1138
2

ІСМАЇЛІ: «Розмови про трансфер в Рому в минулому, зараз думки про матч»

Футболіст «гірників» продемонстрував максимальну концентрацію на майбутню гру

| Оновлено 12 березня 2021, 04:48
1138
2
ІСМАЇЛІ: «Розмови про трансфер в Рому в минулому, зараз думки про матч»
ФК Шахтар. Ісмаїлі

Лівий захисник «Шахтаря» Ісмаїлі поділився думками про майбутню першу дуель із «Ромою» в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи.

- Ісмаїлі, що для тебе особисто і для твоєї команди значить майбутній матч з «Ромою»?
- Два останні рази, коли я приїжджав до Рима, були складні моменти в моїй кар'єрі, адже я перебував тут зовсім не для того, щоб грати. Зараз дуже радий, що відновився, повернувся на поле і знову отримую задоволення від футболу. Щасливий повернутися в Рим перед таким важливим єврокубковим матчем. Це чудовий момент, і мене просто переповнюють емоції. Але не тільки я, вся наша команда налаштована відмінно. Постараємося завтра вийти на поле і продемонструвати свою гру, свій футбол, щоб у підсумку домогтися гарного результату. В першу чергу постараємося порадувати наших уболівальників, адже ми завжди граємо для них. Якщо говорити особисто про себе, то ви можете повністю на мене розраховувати. Завжди, коли виходжу на поле, намагаюся віддаватися на всі сто відсотків, що зроблю і в завтрашньому поєдинку.
 
- Якби ти був тренером «Шахтаря», якими слабкими сторонами «Роми» спробував би скористатися?
- Ще навіть не замислювався, чи хочу бути тренером в майбутньому... Містер Каштру сказав, що ми добре аналізуємо і розбираємо кожного суперника. Але зараз до гри, на мій погляд, було б неправильно говорити про слабкі сторони «Роми». Все, що ми почули на теорії, постараємося поки тримати при собі і реалізувати завтра на полі. Потрібно відмінно попрацювати і добитися результату. Якщо ж ми зараз відкриємо всі карти і розповімо про те, що обговорювалося у вузькому колі, то у супротивника буде час на корективи, чого ми не хочемо.
 
- ЗМІ свого часу часто сватали тебе в «Рому», говорили, що це особисте бажання Паулу Фонсеки. Чи буде це додатковою мотивацією для тебе або ти не замислюєшся про це?
- Дійсно, раніше багато говорили про такий інтерес. Можливо, ці чутки - результат нашої спільної роботи. Паулу відмінно працював в «Шахтарі», і за той час, що він був у нас в клубі, я дуже виріс як гравець. Але ті розмови про «Рому» вже в минулому. Зараз у мене в голові насамперед думки про майбутній матч - серйозно налаштовуюся на майбутній поєдинок. Зрозуміло, що завтрашня зустріч з Паулу Фонсекою - щось особливе, але найголовніше для мене, щоб «Шахтар» здобув перемогу. Все інше, повторюся, вже в минулому. Ми хочемо домогтися позитивного результату в Римі, щоб повернутися додому і мати хороші шанси на прохід в наступний раунд Ліги Європи.

Нагадаємо, матч «Рома» - «Шахтар» відбудеться завтра, 11 березня, в Римі.

Раніше Луїш Каштру заявив, що Паулу Фонсека залишив йому фантастичну команду в «Шахтарі».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
YOU OK?
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил