Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 12 березня 2021, 05:05
1785
1

Жерар МОРЕНО: «Динамо викликає повагу»

Форвард «Вільярреала» - про протистояння з «Динамо»

| Оновлено 12 березня 2021, 05:05
1785
1
Жерар МОРЕНО: «Динамо викликає повагу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Жерар Морено

Форвард «Вільярреала» Жерар Морено поділився очікуваннями від першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи з «Динамо» (11 березня):

- Ви вже два місяці невдало граєте в Прімері. Що відчуваєте перед матчем з «Динамо»?
- Ми зараз не дуже добре виступаємо в чемпіонаті. Але це інший турнір. Потрібно поважати свого суперника. «Динамо» - сильна команда з Ліги чемпіонів. Завтра будуть перші 90 хвилин нашого протистояння. Наша мета - пройти якомога далі в плей-офф. Сподіваємося поліпшити результати, щоб наша гра в Прімері не впливала на наші виступи в Лізі Європи.

- Чи відчуваєте відповідальність?
- Зараз ми переживаємо через спад команди, але у нас є гравці з великим потенціалом. Багато працюємо і хочемо втілити на полі наші напрацювання на тренуваннях. Хочемо повністю викластися в Лізі Європи і показати якісний футбол. Нам буде важко, граємо на виїзді з непростим суперником, але ми будемо працювати на результат.

- Які сильні і слабкі сторони у «Динамо»?
- Ми вивчали суперника. Ця команда, яка йде першою в чемпіонаті, має хороший захист і добре розвиває атаки. Команда, яка випереджає «Шахтар», викликає повагу.

- У чому успіх вашої високої результативності за останній час?
- Це результат роботи всієї команди і віри моїх товаришів в мене. Сподіваюся, що зможу продовжувати грати так само добре або навіть поліпшити свої результати.

- Після вашої травми ви вже відновилися і багато забиваєте. Це найкращий момент у вашій кар'єрі? Замислюєтеся про перемогу в Лізі Європи?
- Я добре себе почуваю, але я не загадую так далеко. Працюю щодня. У нас два турніри, в яких ми повинні зіграти якомога краще.

- Альбіоль сказав, що виступи в Лізі Європи допомагають команді переключитися з чемпіонату Іспанії.
- Це інший турнір, який відрізняється від Прімери. Це показав матч з «Зальцбургом». Готуємося до наступної гри. У Лізі Європи граємо на високому рівні, але кожна нова стадія вимагає більше зусиль. Вийдемо на матч з «Динамо» із завданням показати хороший футбол і виграти.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anarhisst
Шахтер дважды Реал обул в этом году, а Динамо опережает Шахтер в этом чемпионате) Представляю как у парня коленки трясутся выходить против Гранда)))))