Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 10 березня 2021, 15:12
1883
0

ВІДЕО. Зібраний хороший склад. Збірна України готується до ігор з Фарерами

Матчі відбору на Євро-2022 пройдуть 10 березня в Києві і 14 березня в Торсхавн

| Оновлено 10 березня 2021, 15:12
1883
0
ВІДЕО. Зібраний хороший склад. Збірна України готується до ігор з Фарерами
ФГУ

Чоловіча збірна України з гандболу у повному складі готується до матчів відбору на Євро-2022 проти Фарерських островів, що пройдуть 10 березня у Києві та 14 березня у фарерській столиці – Торсгавні.

Остання група гравців приєдналась до команди 8 березня. До Києва прилетів Дмитро Дорощук з португальського «Спортинга». Зранку ж 8-го числа прибули гравці запорізького «Мотора» і відразу ж разом з усією збірною вирушили до тренувальної зали у Броварах. Всього у розпорядженні головного тренера Миколи Степанця 21 гравець. Серед них: другий снайпер чемпіонату Польщі Андрій Акіменко та воротар «Мотора» Геннадій Комок, яких не було на минулих іграх збірної.

Немає на зборах найкращого снайпера чемпіонату України Дмитра Коваленка з «Одеси», який травмував великий палець кидкової руки, Дмитра Тютюнника з «Мотору» – він вибув за сімейними обставинами, та Олександра Тільте, у його команді у чемпіонаті Польщі були виявлені випадки коронавірусу. Через травми не потрапили до розширеної заявки Станіслав Жуков та Артем Козакевич.

Фарерці прилетіли до Києва ввечері 8 березня. У делегації острів’ян 13 гравців. Ще два фарерські гандболісти прибули 9-го числа. І також 9 березня обидві збірні випробували залу київського Палацу спорту. Нагадаємо, гра відбудеться у Палаці спорту 10 березня і пройде без глядачів, початок матчу – о 17:30. 

Склад збірної України на збори перед матчами проти Фарерських островів:

  • Воротарі: Геннадій Комок («Мотор»), Антон Терехов («Погонь Щецин», Польща), Віталій Шиманський («Університет Нєва», Росія)
  • Праві крайні: Андрій Акіменко («Азоти Пулави», Польща), Юрій Кубатко («Мотор»), Едуард Кравченко («Мотор»)
  • Півсередні та центральні: Євген Буйненко («Пермські мєдвєді», Росія), Дмитро Горіга («Мотор»), Владислав Донцов («Мотор»), Тарас Міноцький («Мотор»), Олександр Кириленко («Пермські мєдвєді», Росія), Леонід Михайлютенко («Донські казаки», Росія), В’ячеслав Садовий («Сучава», Румунія).
  • Лінійні: Іван Бурзак («Мотор»), Дмитро Дорощук («Спортинг», Португалія), Едуард Захаров («Пермські мєдвєді», Росія), Дмитро Ільченко (ЦСКА, Росія)
  • Ліві крайні: Захар Денисов («Мотор»), Олександр Касай («Мотор»), Євген Жук («Пермські мєдвєді», Росія), Станіслав Плясун («ЦСКА-ШВСМ»)
  • Микола Степанець – головний тренер, Євген Будко – тренер, Віктор Горбаха – тренер

Андрій Акіменко, «Азоти Пулави» (Польща): «У нас є всі шанси вийти на чемпіонат Європи»

Антон Терехов, воротар «Погонь Щецин» (Польща): «У збірної України хороший склад»

Геннадій Комок, воротар «Мотора»: «Скучив за виступами у збірній»

Тренування збірної України у Броварах (08.03.2021)

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.