Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 березня 2021, 19:02
3209
2

Манчестер Сіті - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Городянам» необхідна реабілітація після поразки від «Манчестер Юнайтед»

| Оновлено 10 березня 2021, 19:02
3209
2
Манчестер Сіті - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У середу, 10 березня, у Манчестері на полі стадіону «Етіхад» відбудеться перенесений матч 33 туру чемпіонату Англії, в якому «Манчестер Сіті» прийме «Саутгемптон».

«Манчестер Сіті»

Команда Хосепа Гвардіоли є наразі одноосібним лідером таблиці англійської Прем'єр-ліги. У 28 матчах вона набрала 65 очок, маючи в активі 20 перемог і 5 нічиїх при трьох поразках. У попередньому матчі «городяни» у рідних стінах приймали земляків з «Юнайтед» та зазнали поразки з рахунком 0:2. Ця невдача перервала переможну серію «Сіті» у чемпіонаті Англії з 15 матчів. А в усіх турнірах хлопці Гвардіоли не знали гіркоти невдач протягом 21 поєдинку.

За досягненнями в рідних стінах у поточному сезоні «Манчестер Сіті», не дивлячись на програш «МЮ», залишається також найкращим клубом АПЛ. У 15 матчах на «Етіхад» він набрав 35 очок (11 перемог, 2 нічиї, 2 поразки). Свого найближчого переслідувача по домашнім успіхам - «Вест Хем» - «городяни» випереджають на 8 пунктів.

У майбутньому матчі у лавах «Манчестер Сіті» на полі може не з'явитися один лише Аке, що має м'язове ушкодження. Всі інші виконавці знаходяться у обоймі колективу.

«Саутгемптон»

На відміну від «городян», лазарет у команди Ральфа Хазенхюттля досить-таки значний. На сьогодні в ноьму знаходяться Інгс, Обафемі, Ромеу, Смолбон та Волкотт. Ніхто з них на полу у Манчестері точно не з'явиться.

До матчу «святі» підходять в статусі 14-го клубу поточної турнірній ситуації в чемпіонаті Англії. У 27 проведених зустрічах вони набрали 33 очки, здобувши 9 перемог при 6 нічиїх та 12 поразках. Наразі у «Саутгемптона» є одна актуальна перемога - у попередньому матчі вони на виїзді переграли «Шеффілд Юнайтед» (2:0). Цим виграшем команда закрила дві поразки поспіль від «Лідса» (0:3 на виїзді) та «Евертона» (0:1 також в гостях).

«Саутгемптон» у таблиці АПЛ за матчами на виїзді значиться на 16 місці. У 14 матчах в гостях він набрав 16 очок (4 перемоги, 4 нічиї, 6 поразок).

Історія зустрічей

Клуби провели між собою у англійській Прем'єр-лізі 33 матчі. На рахунку у «Манчестер Сіті» 19 перемог, у тому числі - 10 у рідних стінах. У «Саутгемптона» 7 виграшів, включаючи три на виїзді. 7 зустрічей завершилися внічию.

У матчі першого кола поточного чемпіонату Англії, який відбувся 19 грудня 2020 року у Саутгемптоні, з рахунком 1:0 перемогли «городяни».

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Рубен Діаш, Лапорт, Зінченко, Бернарду Сілва, Фернандіньо, Гюндоган, Стерлінг, Фоден, Агуеро.

«Саутгемптон»: Форстер, Бертран, Вестергор, Беднарек, Вокер-Петерс, Мінаміно, Ворд-Проуз, Діалло, Армстронг, Телла, Адамс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.18 по лінії Parimatch.

10 березня, середа

«Манчестер Сіті» - «Саутгемптон»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». Початок - о 20:00
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 3:0

 

 
  • 1.18
  • 7.60
  • 18.0
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа
Футбол | 25 квітня 2024, 21:40 3
Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа

Тренер розраховує на Андрія в Лізі чемпіонів

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 04:16 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі наступного сезону

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.