Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
3013
0

Олімпіакос - Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Лондонці - явні фаворити протистояння

Олімпіакос - Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
twitter.com/arsenal

У четвер, 11-го березня, в Піреї на стадіоні «Георгіос Караїскакіс» в рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи місцевий «Олімпіакос» прийме лондонський «Арсенал». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

«Олімпіакос»

Греки пройшли непростий шлях до 1/8 фіналу Ліги Європи. Вони почали свої виступи з кваліфікації Ліги чемпіонів, де пройшли кіпрську «Омонію». Після цього в груповому турнірі найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу «червоно-білі» стали третіми, пропустивши вперед англійський «Манчестер Сіті» і португальський «Порту», ​​але випередивши французький «Марсель». Це дозволило «Олімпіакосу» пробитися в 1/16 фіналу Ліги Європи, де за сумою двох зустрічей команда Педро Мартінса виявилася сильнішою за нідерландський «ПСВ». При цьому, все вирішилося в кінцівці матчу-відповіді. «Олі» потрібно було забивати, і грецька команда зробила це на 88-й хвилині зусиллями єгиптянина Коки.

Що стосується чемпіонату Греції, то тут справи у команди з Пірей йдуть краще не придумаєш. Впевнене перше місце і відрив в 16 очок від другого «Аріса». Можна з упевненістю говорити, що «Олімпіакос» стане чемпіоном, а тому можна кидати всі сили на Лігу Європи. Адже це не тільки престиж, а й гроші. Також «червоно-білі» продовжують боротьбу і в Кубку Греції, де пробилися вже в півфінал. Поки що сезон для «Олімпіакоса» складається просто чарівно.

У лазареті команди Мартінса знаходяться Маріус Врусай, Авраам Пападопулос і Рубен Семеду. Всі вони не допоможуть «Олімпіакосу» в матчі з «Арсеналом».

«Арсенал»

«Каноніри» почали свій єврокубковий шлях з групового етапу Ліги Європи. Там вони здобули шість перемог у шести матчах і посіли впевнене перше місце. Правда, суперниками «зброярів» були норвезький «Мольде», австрійський «Рапід» та ірландський «Дандолк», що багато про що говорить. В 1/16 фіналу другого за престижністю клубного турніру Європи команда зі столиці Англії зазнала проблеми з португальською «Бенфікою». На виїзді лондонці зіграли 1:1, а вдома програвали по ходу другого тайму, але все ж змогли переломити хід зустрічі і вирвати перемогу на 87-й хвилині.

Здається, що лондонці можуть зробити ставку на Лігу Європи. У чемпіонаті справи у команди Мікеля Артети йдуть не кращим чином. Нічия в останньому турі з «Бернлі» тому підтвердження. Зараз «каноніри» йдуть лише десятими і відстають від зони Ліги чемпіонів на 12 очок, тому в даному випадку легше туди потрапити буде, вигравши Лігу Європи. Враховуючи нестабільність «Арсеналу» і ймовірних суперників в Лізі Європи, зробити це буде вкрай складно. Але «Олімпіакос», звичайно, «Арсенал» проходити повинен.

Історія зустрічей

Команди провели між собою вже десять матчів. Суперники здобули по п'ять перемог і жодного разу не йшли з поля без переможця. Різниця м'ячів - 16:13 на користь «Арсеналу».

Орієнтовні склади:

«Олімпіакос»: Жозе Са, Рябчук, Сократіс, Ба, Лала, Мвіла, Камара, Бухалакіс, Брума, Вальбуена, Ель-Арабі.

«Арсенал»: Лено, Тірні, Бельєрін, Луїс, Чемберс, Томас, Джака, Сака, Едегор, Вілліан, Обамеянг.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.60 по лінії Parimatch.

11 березня, четвер

«Олімпіакос» – «Арсенал»
Пірей. Стадіон «Георгіос Караїскакіс». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 0:0
 
  • 4,20
  • 3,60
  • 1,93
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.