Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 березня 2021, 21:18
3236
0

Боруссія Дортмунд - Севілья. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів

| Оновлено 09 березня 2021, 21:18
3236
0
Боруссія Дортмунд - Севілья. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Боруссія» Дортмунд - «Севілья».

«Після несподіваної перемоги «Боруссії» над «Севільєю» в гостях (3:2) дортмундці виграли три матчі поспіль з «Шальке 04» (4:0), «Армінією» (3:0) і «Боруссією» Менхенгладбах (1:0). Цікаво, що в цих поєдинках Дортмунд не пропускав м'ячів. Потім у «Боруссії» відбувся суперматч в Мюнхені з «Баварією», в якому на 9-й хвилині завдяки дублю Холанда дортмундці вели в рахунку 2:0. Але мюнхенці після хет-трику Левандовськи і гола Горетцки зуміли перемогти з рахунком 4:2. Хоча, зізнаюся, я підтримував в цьому матчі «Боруссію», так як хочу, щоб «Лейпциг» боровся з «Баварією» за чемпіонство. На 60-й хвилині матчу з «Баварією» через травму був замінений Холанд. Якби норвежець продовжив грати, дортмундці б не програли.

«Севілья» після поразки від Дортмунда несподівано попливла і, перемігши в матчі з «Осасуною» (2:0), поступилася двічі «Барсі» (0:2 і 0:3), а також програла «Ельче» (1:2) . Севільці сильно вже відстають від першої трійки Ла Ліги.

«Севільї», щоб повернутися в переможний тонус, необхідно пройти «Боруссію». Але іспанській команді потрібно забити не менше трьох м'ячів і бажано не пропускати, що ми, як бачимо, зараз не просто для «Севільї». Багато чого буде залежати від того, чи зіграє в матчі-відповіді Холанд. «Севільї» нічого втрачати, їм потрібно перемагати або в два голи, або забивати не менше трьох м'ячів і перемагати. Дай Бог, щоб Холанд зіграв в цьому матчі, це буде здорово! Але можу припустити, що севільці гратимуть авантюрно в атаці, адже їм втрачати нічого. І, швидше за все, «Севілья» виграє, але з рахунком 2:1, що дозволить Дортмунду пройти в чвертьфінал Ліги чемпіонів», - вважає Грозний.

Матч «Боруссія» Дортмунд - «Севілья» відбудеться 9-го березня. Початок зустрічі о 22:00.

Боруссія Дортмунд – Севілья. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.