Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 березня 2021, 20:46
2696
0

Вест Хем - Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Молотобійці» спробують вдруге у сезоні обіграти «павичів»

| Оновлено 08 березня 2021, 20:46
2696
0
Вест Хем - Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У понеділок, 8 березня, у Лондоні на полі «Олімпійського стадіону» відбудеться матч 27 туру чемпіонату Англії, в якому «Вест Хем» прийме «Лідс».

«Вест Хем»

Команда Девіда Мойєса у таблиці англійської Прем'єр-ліги займає 7 місце. У 25 зіграних матчах, здобувши 13 перемог, 6 раз зігравши внічию та програвши у 7-ми випадках, вона набрала 45 очок. У рідних стінах «молотобійці» розжилися 24 пунктами у 13 проведених зустрічах (7 перемог, 3 нічиї, 3 поразки) - це наразі третій результат по АПЛ.

У крайньому на сьогодні матчі «Вест Хем» програв на виїзді «Манчестер Сіті» (1:2). Цим він перервав серію з чотирьох ігор без поразок - «Астон Вілла» (3:1 на виїзді), «Фулхем» (0:0 на виїзді), «Шеффілд Юнайтед» (3:0 вдома) та «Тоттенхем» (2:1 вдома).

Згідно з неофіційними даними, у матчі Мойес не зможе задіяти Масуаку, Огбонну та Ярмоленка. Під питанням потрапляння до заявки на поєдинок Рендолфа, Фаб’янскі (але хтось із них точно з'явиться у воротах) та Фредерікса.

«Лідс»

Команда Марсело Б'єлси розташовується на 11 позиції у таблиці чемпіонату Англії. У 26 поєдинках вона набрала 35 очок, маючи у активі 11 перемог при двох нічиїх, а у пасиві 13 невдач. У гостях «багаж» колективу поповнився 18 пунктами після 13 проведених зустрічей (6 перемог, 7 поразок).

У шести своїх останніх матчах «Лідс» здобув дві перемоги при чотирьох поразках. 8 лютого він вдома обіграв «Кристал Пелас» (2:0), а 23 лютого також на своєму полі розбив «Саутгемптон» (3:0). У свою чергу, негативні емоції «павичам» доставили поєдинки із «Евертоном» (1:2 вдома, 3 лютого), «Арсеналом» (2:4 на виїзді, 14 лютого), «Вулверхемптоном» (0:1 на виїзді, 19 лютого) та «Астон Віллою» (0:1 вдома, 27 лютого).

Найімовірніше, проти «Вест Хема» на полі у складі «Лідса» точно не з'являться Кох та Форшоу. Під питанням участь у матчі Берарді, Калвіна, Шеклтона.

Історія зустрічей

Команди провели між собою у англійській Прем'єр-лізі 21 матч. На рахунку у «Вест Хема» 3 перемоги, включаючи одну домашню. «Лідс» переміг у 14 поєдинках, в тому числі - у шести на виїзді. 4 гри завершилися внічию.

У матчі першого кола поточного сезону, який відбувся 11 грудня 2020-го, «молотобійці» виграли у Лідсі - 2:1.

Орієнтовні склади:

«Вест Хем»: Фаб’янскі, Цоуфал, Доусон, Діоп, Крессуелл, Соучек, Райс, Боуен, Лінгард, Бенрахма, Антоніо.

«Лідс»: Мес’є, Ейлінг, Льоренте, Купер, Аліоскі, Рафінья, Стрьойк, Даллас, Харрісон, Робертс, Бемфорд.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.10 по лінії Parimatch.

8 березня, понеділок

«Вест Хем» - «Лідс»
Лондон. «Олімпійський стадіон». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 1:0

 

 
  • 2.10
  • 3.55
  • 3.60
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.