Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 березня 2021, 05:59
5488
7

Остап МАРКЕВИЧ: «Ясно, що момент не тягне на пенальті і вилучення»

Наставник «Маріуполя» прокоментував поразку в матчі УПЛ

| Оновлено 07 березня 2021, 05:59
5488
7
Остап МАРКЕВИЧ: «Ясно, що момент не тягне на пенальті і вилучення»
fcmariupol.com

Наставник «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував поразку 0:1 в матчі УПЛ проти «Ворскли», а також вирішальні пенальті і вилучення.

«Сподіваємося, що коли-небудь нам попадеться хороше поле і ми зможемо показати хороший футбол. Враження позитивні, тому що гідно зіграли. У тому числі удев'ятьох в кінці зустрічі. Пенальті? Я вважаю, що епізод не заслуговує того, щоб ставити пенальті. Дійсно, рука була на Кулачі, але він не штовхав його. Але, звичайно, досвідчений гравець відразу впав. Це теж майстерність».

«Суддя, на мій погляд, повинен був інакше все розглянути. Ясно, що епізод не тягне на пенальті і вилучення. Але всі помиляються. Цей момент все змінив в матчі, хоча ми і вдесятьох нормально діяли».

«Звільнення? Я про це не думаю. Буде і буде, що робити. Але насправді у нас є хороший колектив і гра. Ось сьогодні у нас одночасно на поле було двоє 17-річних хлопців. Для УПЛ це сміливо», - сказав Маркевич.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
stopor2016
Щас подтянутся Денисовграчёвлеоненкометревелиморозов и прочая , прочая , прочая , и докажут , что Кулач толкал плечом выставленную руку мариупольца.
Matroskin
Пенальти 100%. И красная тоже.
Vitalik_Medvid
Як же дратують ті фізруки, які навіть після такого очевидного моменту всеодно не визнають правди. Фол останньої надіі ( поштовх у спину) - це червона і пенальті однозначно.
shoko
Мужики ну не несите хрен.и насчёт толчка в спину и прочей ерунды.. Для арбитров есть понятия: область спины, область плеча и т.д...Здесь и близко не было толчка в спину.. Но при этом это не была чистая борьба за мяч, атакующему игроку на скорости достаточно малейшего толчка рукой чтобы он полетел кувырком. Если бы эта борьба была бы плечо в плечо - нарушения бы не было. Но там была задействована рука.. Поэтому чистейшее нарушение и пенальти, по поводу красной не берусь судить, поскольку сейчас это очень размытая трактовка и я не знаю точно вступила ли в действие норма о запрете тройного наказания.. поскольку в разных чемпионатах в разное время она в силу вступала по мере её принятия руководящими органами федераций и лиг.
Владимир Копяк
Сынок Маркевича продолжает тупить по жизни,,, Папашка никак не может понять, что это не его работа, лучше бы купил сыночку СТО,и пусть бы там тачки олигархам ремонтировал, толку больше было бы....