Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 березня 2021, 06:08
33722
10

Колос і Селезньов: зрозуміти і пробачити, але не дозаявити

Клуб і опальний форвард на шляху до примирення, але грати Селезньов все одно не зможе

| Оновлено 04 березня 2021, 06:08
33722
10
Колос і Селезньов: зрозуміти і пробачити, але не дозаявити
ФК Колос. Євген Селезньов

Найкращий бомбардир «Колоса» в першому колі Євген Селезньов не був включений в заявку команди на друге коло. Причина - нібито серйозне порушення нападаючим спортивного режиму в Туреччині, під час зимового навчального збору команди. З цього приводу було багато чуток, а ще більше коментарів головної дійової особи конфлікту. А ось ковалівський клуб з даного приводу зберігав мовчання. В принципі, і продовжує це робити. Те, що «нештатна ситуація» з Селезньовим таки була, свідчить ця сама відзаявка гравця. Євген намагався помиритися і з головним тренером Русланом Костишиним, і з президентом клубу Андрієм Засухою, але спочатку без особливих успіхів. Але ось, схоже, крига скресла.

З чуток, Селезньов таки зумів «достукатися» і до наставника, і до клубного керівництва. Його, може, і не зрозуміли, але начебто пробачили. Радше за все, «відлига» у відносинах сталася після матчу «Колоса» з «Рухом», коли ковалівці не зуміли реалізувати пенальті.

Тільки ось це потепління ніяк не відіб'ється на ігровій практиці форварда. «Колос» мав можливість дозаявити Селезньова на другу частину сезону, але чи то не захотів, чи то упустив цю можливість. У підсумку Євген все друге коло буде змушений спостерігати за грою все ще своєї команди або зі стадіону, або в банному халаті біля телеекрану.

Але в даному випадку постраждалою стороною буде не тільки футболіст, який втратив можливості побити рекорд результативності Реброва/Шацьких, але і його клуб. «Колос» не розривав контракт з гравцем, відтак буде продовжувати виплачувати йому платню. А вона, щоб ви розуміли, немаленька. З чуток, зарплата Селезньова в «Колосі» - одна з найбільш значних в колективі.

Правда ж, дивна ситуація: футболіст, який порушив режим, був відзаявлений і «розжалуваний», але потім, начебто, прощений і помилуваний. Сказавши «А», потрібно було говорити і «Б», але в підсумку знову незрозуміле мовчання. Футболіст залишився, але не грає, клуб пробачив, але не дав можливості грати, але продовжить платити зарплату за красиві очі. Схоже на відому вдову, яка особисто себе відшмагала...   

Оцініть матеріал
(314)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Roger
У автора сей заметки какой-то странный тип мышления, и судя по всему он на стороне кормильца.
Клуб выполняет все обязательства по контракту, то есть платит положенное жалование игроку.
Но при этом за выходку, нарушение, или что там было отлучает его от игр в наказание за содеяное.
А кормилец то не молодеет, так что это ему стоит шевелить копытами, и пытаться разрулить ситуацию, а не клубу беспокоится.
Al Zolo
можно попытаться сдать кормильца в аренду-всеж опытный грок и уменьшить потери от всего Колосу
DidOk
Де офіційна інформація ?
Валерій Сніжко
Колос ще й не одного разу пожалкує з того, що так вчинив через самодурство свого тренера, від якого, найочевидніше команда позбавиться в кінці сезону. А стосовно кому пити менше треба, то треба уважно придивитися до тренера, а тоді вже й казати.
Владимир Копяк
Как правило, в таких ситуациях, клуб, чтобы окончательно не хоронить игрока, идет на такой вариант - игрок не играет, контракт не разрывается, ему платят 30-50процентов от условий контракта и ждут, кто этого пьяницу и наркомана подберет хоть за символические деньги.