Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 03 березня 2021, 14:31
4195
0

Грати п'яним і на будь-яких ставках - один з кращих кеш-гравців світу

Перший матч переростає в другий

| Оновлено 03 березня 2021, 14:31
4195
0
Грати п'яним і на будь-яких ставках - один з кращих кеш-гравців світу

У світі онлайн-покеру назріває чергова битва. Білоруський покер-про Віктор Малиновський почне хедз-ап проти одного з найсильніших гравців світу Федора Хольца. Матч обіцяє бути настільки цікавим, що покер-рум GGPokerOK планує показувати його на своїх офіційних каналах. Примітною є історія, через яку все почалося. Хронологія подій наступна.

У минулому році Віктор Малиновський, який успішно грає в кеш на позамежних лімітах і відмінно виступає в турнірному покері, побував на покерному подкасті. Там він заявив, що готовий зіграти проти будь-якого гравця на будь-яких ставках. Навіть проти Федора Хольца і навіть будучи при цьому п'яним. Прямого виклику в хедз-ап не прозвучало, тому Хольц залишив без уваги цей вислів.

Перший матч переростає в другій
На початку 2021 року один з російськомовних гравців Стефан Бураков, грунтуючись на річних результатах Малиновського на PokerStars назвав його «фішем». Словесна перепалка переросла в бій за столами - Віктор пообіцяв «показати місце Стефана в покерній ієрархії». Грати суперники будуть 40,000 роздач, і той, хто програв в матчі, зобов'язаний виплатити х2 від суми програшу в біткоінах.

Перші кілька сесій Віктор програв, після чого несподівано з'явився Федір Хольц і погодився на торішній виклик. При цьому він уїдливо зауважив, що готовий зіграти «поки всі гроші Віктора не забрав Стефан».

Відповіді Малиновського довго чекати не довелося - він запропонував Федору взяти трьох учнів і зіграти одночасно проти всіх. І вже через два дні було оголошено про хедз-ап, який почнеться вже 5 березня. Це викликає подив, тому що покеристи зазвичай тижнями домовляються про деталі матчу.

Скільки роздач гратимуть опоненти, на яких ставках і чи буде Віктор п'яний, як і обіцяв, невідомо. Але з огляду на багатомільйонні виграші кожного, гра, ймовірно, буде йти по-крупному.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.