Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 03 березня 2021, 21:00
1240
0

Фіорентина - Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Команда Паулу Фонсеки їде у Флоренцію

| Оновлено 03 березня 2021, 21:00
1240
0
Фіорентина - Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У 25-му турі Серії А «Рома» на виїзді зіграє з «Фіорентиною». До команди Паулу Фонсеки в Україні зараз прикута підвищена увага - вже через тиждень «Вовкам» грати з «Шахтарем» в 1/8 фіналу Ліги Європи.

До протистояння з чемпіонами України «Рома» підходить не в ідеальному стані. У попередньому, 24-му турі Серії А команда Фонсеки вдома програла кризовому «Мілану» 1:2. Втім, сенсаційною таку поразку не назвеш: у нинішньому сезоні столична команда катастрофічно погано грає проти команд топ-7 Серії А: всього 3 очки в 8 матчах.

І якщо поразка від «Мілана» читалася, то нульова нічия з «Беневенто» тижнем раніше - точно ні, бо якраз із командами з нижньої половини турнірної таблиці «Рома» в нинішньому сезоні розправляється дуже впевнено.

Так чи інакше, лише одне очко в двох матчах серйозно ускладнили для «Роми» завдання потрапити в зону Ліги чемпіонів - а, за чутками, тільки такий результат врятує Фонсеку від відставки. Зараз римські «Вовки» відстають на два очки від «Аталанти», але при цьому всього на один бал випереджають «Лаціо» і «Наполі», при тому, що у останніх ще одна гра в запасі - тут можна взагалі без єврокубків на наступний сезон залишитися.

Якщо у «Роми» проблеми в матчах з топ-командами, то «Фіорентині» важко з будь-якими суперниками. В останніх п'яти турах підопічні Чезаре Пранделлі набрали лише 4 очки. Поки що цього достатньо для того, щоб триматися на плаву і випереджати зону вильоту на 7 очок, але навряд чи такі результати задовольняють амбітного власника «фіалок» Рокко Коміссо - Пранделлі точно не може відчувати себе в безпеці.

Обидві команди підходять до матчу не в оптимальних складах. У «Фіорентини» травмовані досвідчений хавбек Джакомо Бонавентура і форвард Крістіан Куаме. У «Роми» вже давно травмований Ніколо Дзаньоло, також не зіграють у Флоренції Роджер Ібаньєс, Давіде Сантон і лідер атак команди Едін Джеко.

Незважаючи на всі проблеми «Роми», фаворитом майбутнього матчу вважаються саме гості. Коефіцієнт на перемогу римлян - 2,09, на «Фіорентину» - 3,86. Імовірність нічиї - 3,58.

Орієнтовні склади:

«Фіорентина»: Дронговскі - Міленковіч, Пеццелла, Куарта - Венуті, Амрабат, Пульгар, Кастровіллі, Бірагі - Рібері, Влахович

«Рома»: Пау Лопес - Манчіні, Крістанте, Кумбулла - Карсдорп, Вільяр, Верету, Спінаццола, Пеллегріні - Мхітарян, Борха Майораль

3 березня, середа

«Фіорентина» - «Рома»
Флоренція. Стадіон «Артеміо Франкі». Початок – о 21:45
ТБ-трансляція на «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua – 1:2
 
  • 3,86
  • 3,58
  • 2,09
Сделать ставку
 
  • 3,75
  • 3,5
  • 2,06
Сделать ставку
 
  • 3,75
  • 3,45
  • 2,08
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 22 квітня 2024, 21:31 1
Анчелотті прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня королівський клуб виграв у «синьо-гранатових» із рахунком 3:2

Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко
Футбол | 23 квітня 2024, 07:00 0
Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко

19–22 квітня відбулися матчі 32-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.