Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 03 березня 2021, 15:05
6685
3

Динамо - Колос. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст поділився очікуваннями від гри Кубка України

| Оновлено 03 березня 2021, 15:05
6685
3
Динамо - Колос. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо Київ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/4 фіналу Кубка України «Динамо» - «Колос».

«Динамо» успішно грає на всіх фронтах. Київська команда лідирує в УПЛ, пройшла до 1/8 фіналу Ліги Європи. Також кияни мають великі амбіції і в Кубку України. Якихось експериментів зі складом динамівці робити не будуть, оскільки кияни хочуть перемогти в цьому турнірі. «Динамо» впевнено лідирує в УПЛ, випереджаючи «Шахтар» вже на 4 очки. У Лізі Європи вони вдало зіграли з «Брюгге» і тепер зустрінуться з «Вільярреалом».

12 грудня «Динамо» грало в рамках УПЛ з «Колосом», і та зустріч завершилася внічию 2:2. За короткий проміжок часу, починаючи з 13 лютого, кияни грають дуже багато матчів у всіх турнірах: УПЛ, Ліга Європи і Кубок України. «Динамо» грає практично весь час через два дні на третій і через три на четвертий. І так буде до 20 березня. За цей час вони зіграють 11 поєдинків. Кожні три дні у киян буде гра і при такому графіку дуже важлива правильна ротація складу. А з 11 по 18 березня «Динамо» зіграє три суперматчі! Це ігри з «Вільярреалом» і поєдинок УПЛ з «Зорею». Це буде просто фантастичний тиждень для «Динамо»! Важливо, щоб не було травмованих у киян, і щоб всі футболісти розуміли, навіщо робиться ротація. Подивіться, як здорово спрацювало те, що Шапаренко вийшов на заміну в матчі з «Брюгге». Упевнений, що Мірча Луческу, як досвідчений тренер, всі ці питання опрацьовує і з гравцями на ці теми говорить.

«Колос» дуже добре почав весняну частину. Ковалівці 0:0 з «Шахтарем» зіграли. Молодці! Здорово! Потім вони з рахунком 2:0 в гостях обіграли «Львів», а потім несподівано поступилися вдома «Руху» (1:2), не забивши пенальті перед самим фінальним свистком. І в підсумку замість виграшу «Колос» поступився «Руху», пропустивши другий гол на 90+6-й хвилині зустрічі. «Колос» ускладнив собі рішення задачі попадання в єврокубки. Правда, через Кубок це можна зробити і ковалівці це прекрасно розуміють. Але у «Колоса» дуже сильний суперник в особі «Динамо». Але тим цікавіше, солідніше і почесніше грати з такими клубами, як «Динамо». «Колоса» дуже важливо переключитися на кубковий матч. Їм треба не зависнути в детальних розборах поразки від «Руху», потрібно забути цей поєдинок, а переключитися на кубкову гру і готуватися до матчу з «Динамо».

Звичайно, навантаження у «Колоса» менше, ніж у «Динамо», адже ця команда не грає в єврокубках. Матч буде непростим. І ми розуміємо, що динамівці в п'яти матчах 2021 року лише у виїзному поєдинку з «Брюгге» не пропустили. У киян є проблеми з грою на «нуль» пропущених м'ячів. До речі на зборах кияни також часто пропускали. Це може бути пов'язано зі збільшенням атакуючого потенціалу захисників, які не завжди встигають повертатися в оборону. Але досвідчений Мірча Луческу, природно, всі ці питання тримає під контролем.

Для «Колоса» зараз дуже важливо психологічний стан команди, тому що багато тренерів і футболісти можуть десь піти в себе після таких ігор, як з «Рухом», вважаючи, що результат на табло несправедливий. Але таке буває у футболі. Може, колись вони взяли очки в тих матчах, де не повинні були, а зараз програли там, де повинні були перемогти. Це футбол!

Зараз ковалівцям треба об'єднатися, команді потрібно бути разом і зосередитися на кубковому матчі з «Динамо»», - вважає Грозний.

Матч «Динамо» - «Колос» відбудеться 3-го березня. Початок зустрічі о 17:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Forever_young_38
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zzg77
И какой прогноз, я не понял????
Al Zolo
Селянам кубок-единый путь в ЛЕ в этом сезоне и они будут биться..... вопрос насколько кубок интересен ДК?