Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
03.03.2021 19:00 – FT 1 : 1
3 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок України
| Оновлено 03 березня 2021, 18:28
1769
4

Дніпро-1 – Олександрія. Прогноз і анонс на матч Кубка України

Дніпряни спробують взяти реванш за розгромну поразку в першому колі чемпіонату

| Оновлено 03 березня 2021, 18:28
1769
4
Дніпро-1 – Олександрія. Прогноз і анонс на матч Кубка України
СК Дніпро-1

У середу, 3 березня, на стадіоні «Дніпро-Арена» відбудеться поєдинок чвертьфіналу Кубка України між «Дніпром-1» і «Олександрією». На цій стадії за престижний трофей поборються шість представників елітного дивізіону та два клуби Першої ліги. Волею календаря, за п’ять днів суперники знову зустрінуться в Дніпрі, цього разу в рамках 17-го туру чемпіонату.

Дніпряни розпочали свій турнірний шлях в Кубку України зі стадії 1/16 фіналу. Першого суперника, «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів, «Дніпро-1» здолав не без труднощів. Тоді по ходу зустрічі підопічні Йовічевіча вели в рахунку 3:1, але першоліговий колектив зумів відновити паритет і перенести розв’язку в овертайм. І лише в додатковий час більш досвідчені дніпряни зуміли вирвати перемогу 5:3. В наступній стадії «Дніпру-1» знов випав представник Першої ліги «ВПК-Агро» з Липової Долини. Цього разу команда Ігора Йовічевіча з легкістю розгромила суперника (5:0).

Дніпряни зіграли три офіційні матчі в новому році, два з яких завершилися перемогою «Дніпра-1», а в останній грі вони розписали мирову з «Маріуполем» (2:2). Наразі результати команди з Дніпра налаштовують на оптимістичний лад, але варто зазначити, що поки вони не зустрічалися з претендентами на єврокубки. Матч з «Олександрією» стане першим екзаменом для оновленої команди Йовічевіча.

На відміну від дніпрян, команда Володимира Шарана на попередніх стадіях Кубка протистояла представникам Прем’єр-ліги. Проте особливих труднощів їй не створили ані «Інгулець», ані «Минай». Петровську команду вони обіграли з рахунком 4:1, а закарпатську – 3:0.

В чемпіонаті «Олександрія» в останніх трьох поєдинках обіграла «Інгулець» (2:0) і «Минай» (3:0), а також зазнала поразки від полтавської «Ворскли» (1:3). «Містяни» борються за місце в Лізі Європи, і програш безпосередньому конкуренту може психологічно тиснути на гравців команди.

В поточному чемпіонаті суперники зустрічались в першому колі, тоді «Олександрія» без проблем обіграла «Дніпро-1» з рахунком 4:1. В кубковому протистоянні важко виділити фаворита, обидві команди приблизно одного рівня. Але все ж лава запасних у дніпрян виглядає солідніше, і саме цей фактор може відіграти вирішальну роль в долі матчу.

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Юрчук – Тейлор, Логінов, Дуглас, Дубінчак, Піхальонок, Ігнатенко, Назаренко, Когут, Чуже, Довбик.

«Олександрія»: Білик – Мірошниченко, Бондаренко, Бабогло, Вантух, Гречишкін, Банада, Лучкевич, Ковалець, Шастал, Сітало.

 
  • 3.09
  • 3.24
  • 2.40
Зробити ставку
 
  • 3.08
  • 3.22
  • 2.44
Зробити ставку
 
  • 3.06
  • 3.21
  • 2.42
Зробити ставку

3 березня, середа

«Дніпро-1» – «Олександрія»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ДНІПРО-1 — ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Андрій Шандор (Львів)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KSF
Дніпро переможе.
Al Zolo
думаю 1-2 -это последний шанс полиграфов зацепится за еврокубки..... хотя Днипо мне тоже симпатичен-но не в этой игре
Iv70
Зри в корень, всяк сюда входящий.