Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 02 березня 2021, 04:56
3945
2

ВІДЕО. Нас не можуть закидати грошима. Агафонов запалює на прес-конференції

Баскетболіст «Тернополя» емоційно поспілкувався після перемоги над «Київ-Баскетом»

| Оновлено 02 березня 2021, 04:56
3945
2
ВІДЕО. Нас не можуть закидати грошима. Агафонов запалює на прес-конференції
ФБУ

«Тернопіль» здобув перемогу над «Київ-Баскетом» (87:86) в черговому турі баскетбольної Суперліги. У цьому матчі 34-річний центровий Андрій Агафонов набрав 20 очок і зробив 7 підбирань. Після гри ветеран «Тернополя» не стримував емоцій.

«Мені відразу питання. Будь-які. Сьогодні я вбиваю. Я цього довго чекав. Сьогодні неймовірні емоції. Всю гру не покидали, одні емоції у мене. Дмитро Забірченко (тренер «Тернополя») садив мене на лавку. Сиділи на лавці і думали, як такі збиті льотчики, як команда «Тернопіль», можуть забивати 90 очок. Так сказав один дуже відомий бізнесмен. Він дуже довго в цьому бізнесі. Він не міг зрозуміти, як «Тернопіль» може забити 90 очок. Старалися, не забили, але довели гру до потрібного нам результату, що дуже добре. Якби бізнесмен дивився статистику «Тернополя» більш докладно, то побачив би що кращий відсоток двоочкових і триочкових в чемпіонаті у нашої команди. Ми як бразильці. Заб'ємо скільки хочемо, а нам скільки зможуть. Збиті льотчики, мені 35 років майже. Але ми достатньо продуктивно палимо нервові системи. Заради цього граємо.

Я ще поки люблю баскетбол. Шанси на титул максимальні. Ми можемо не отримати травми і бути здоровими. Думаю, що будемо палити до кінця. По бюджету повинні бути восьмими-дев'ятими. ніхто не розуміє яким дивом, але ми йдемо в верхній частині турнірної таблиці. Є команди, у яких бюджет набагато більший, ніж у нас. Чи не на половину або в один-два. Солідні серйозні люди грають за великі гроші. Поки у багатьох не виходить обіграти «Тернопіль». Сьогодні ми на коні. Хочеться так поговорити. Гроші не грають в спорті. Грають люди. І палять на майданчику теж. Вони не можуть вийти і закидати нас грошима. Хоча з таким бюджетом могли б закидати нас з різницею 20 очок. Але рахунок 87:86. Не вийшло сьогодні. Будемо боротися, намагатися палити далі, а там як вийде», - сказав Агафонов.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Наталя Жогло
Молодець мужик, сказав всю правду: гроші не можуть перемогти бажання, прагнення, справжній характер, людину-спортсмена накінець !!!
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил