Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 19 грудня 2023, 02:22
642
3

Данило Zeus ТЕСЛЕНКО: «Пишаюся своїм регіоном»

Легендарний український кіберспортсмен похвалив СНД-команди за виступи на IEM Katowice

| Оновлено 19 грудня 2023, 02:22
642
3
Данило Zeus ТЕСЛЕНКО: «Пишаюся своїм регіоном»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий у минулому гравець з CS:GO Данило Zeus Тесленко висловився про результати Gambit і Virtus.pro на IEM Katowice 2021. Обидві команди з СНД зустрінуться в фіналі турніру.

«Вперше за багато років на чемпіонаті в Катовіце зустрічаються дві команди СНД! Virtus.pro і Gambit Esport! Це величезне досягнення для СНД-кіберспорту! Вперше через пандемію нарешті з'явилася можливість показати свою майстерність, і ось результат: дві наші команди зустрінуться у фіналі чемпіонату IEM Katowice 2021!

І хто б не переміг, це вже дуже крутий результат! Я дуже поважаю Hobbit з команди Gambit, ми з ним виграли Major, а їх тренером є мій дуже хороший друг Ваня F_1N. Він виконав величезну роботу, завдяки якій Gambit грали так круто. А в VP є мій гравець, якого я недавно продав - YEKINDAR, який показує шалену гру, скажений Counter Strike.

Природно, я буду вболівати за красивий CS, проте, я думаю, що команда VP, в якій грає YEKINDAR, виграє. Мені здається, вони більше заслуговують перемоги і мають быльш могутній вигляд. Я думаю, що після такої гри всякі «псевдожурналісти» не напишуть ніякої маячні про наші команди. Я пишаюся своїм регіоном, відмінна робота, мужики!», - сказав Zeus.

Гранд фінал турніру IEM Katowice відбудеться вже сьогодні, 28 лютого, о 16:00 за Києвом. Матч пройде в форматі БО5, переможець забере собі трофей і 400 тис. доларів.

IEM Katowice 2021. Календар і результати турніру

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.