Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 лютого 2021, 14:14
1497
0

Лестер - Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Відносини з'ясують один з лідерів та середняк поточного сезону

| Оновлено 28 лютого 2021, 14:14
1497
0
Лестер - Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У неділю, 28 лютого, у Лестері на полі «Кінг Пауер Стедіум» відбудеться матч 26 туру чемпіонату Англії, в якому «Лестер» прийме «Арсенал».

«Лестер»

Команда Брендана Роджерса у таблиці чемпіонату Англії займає 3 місце, маючи однакові 49 очок з «Манчестер Юнайтед», який розташовується вище на одну позицію. В активі у «лисиць» 15 перемог при 4 нічиїх та 6 поразках. За показниками у домашніх поєдинках «Лестер» має в АПЛ 6-й результат (19 очок - 6 перемог, 1 нічия, 5 поразок).

Наразі підопічні Роджерса мають серію з чотирьох поєдинків без поразок. Після фіаско 31 січня в матчі з «Лідсом» (1:3 вдома) вони обіграли на виїзді «Фулґем» (2:0), поділили у гостях очки з «Вулверґемптоном» (0:0), а потім переграли «Ліверпуль» (3:1 вдома) та «Астон Віллу» (2:1 на виїзді).

Втім, на поточному тижні «Лестер» припинив боротьбу у Лізі Європи, програвши на своєму полі у матчі-відповіді 1/16 фіналу празькій «Славії» - 0:2 (перша гра - 0:0).

«Арсенал»

Команда Мікеля Артети у таблиці АПЛ значиться на 11 місці, маючи 34 очки. Багаж «канонірів» сформований 10 перемогами та 4 нічиїми, а в пасиві є 11 поразок. За досягненням на виїзді «Арсенал» і зовсім лише 12-й у поточному чемпіонаті Англії з 16-ма набраними пунктами (5 перемог, 1 нічия, 6 поразок).

У двох останніх поєдинках поза рідною ареною команда програла - «Вулверґемптону» (1:2) та «Астон Віллі» (0:1). А загалом «каноніри» у чотирьох останніх матчах в чемпіонаті зазнали трьох поразок при одній перемозі. Згадані гостьові невдачі скрасила домашня перемога 4:2 над «Лідсом», але потім була поразка 0:1 на своєму полі від «Манчестер Сіті».

На тижні, що завершується, підопічні Артети пробилися до 1/8-ї Ліги Європи, обігравши у Афінах в номінально домашньому матчі «Бенфіку» - 3:2 (перша зустріч - 1:1).

Історія зустрічей

Клуби провели між собою у англійській Прем'єр-лізі 29 матчів. На рахунку у «Лестера» 5 перемог, включаючи чотири домашні. У «Арсеналу» 16 виграшів, в тому числі - чотири на виїзді. 8 поєдинків завершилися внічию.

Зустріч першого кола поточної компанії, яка відбулася 25 жовтня, завершилася перемогою «лисиць» з рахунком 1:0.

Орієнтовні склади:

«Лестер»: Шмейхель, Кастань, Сеюнджу Чаглар, Еванс, Рікарду Перейра, Барнс, Менді, Ндіді, Тілеманс, Олбрайтон, Варді.

«Арсенал»: Лено, Тірні, Габріель, Давид Луїс, Бельєрін, Джака, Парті, Сміт-Роу, Едегор, Сака, Обамеянг.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.60 по лінії Favbet.

28 лютого, неділя

«Лестер» - «Арсенал»
Лестер. «Кінг Пауер Стедіум». Початок - о 14:00
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 2:1

 

 
  • 2,60
  • 3,35
  • 2,80
Сделать ставку

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.