Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 27 лютого 2021, 15:35
3937
0

Легендарний покер-рум припиняє існування

Full Tilt Poker пропрацював 17 років

| Оновлено 27 лютого 2021, 15:35
3937
0
Легендарний покер-рум припиняє існування
Full Tilt poker / Автор неизвестен

25 лютого закрився легендарний американський покер-рум Full Tilt Poker. Він був відкритий в 2004 році і за пару років став серйозним конкурентом PokerStars, займаючи друге місце за популярністю в світі. Над цим проектом працювали чимало покер-про, таких як Кріс Фергюсон і Майк Матусів.

FTP увійшов в історію покерного світу відразу за кількома моментами. За його столами грали практично всі американські і європейські покер-про, а деякі рекорди по розіграним банкам залишаються Непобитим по сьогоднішній день. Наприклад, роздача між Патріком Антоніусом і Віктором Блумом на $ 1,356,947.

Також на рахунку покер-руму є придуманий ним формат швидкого покеру Rush Poker. Це кеш-столи, де, скинувши карти, не потрібно чекати хід опонентів - гравця автоматично пересаджують за інший стіл, де починається нова роздача. Сьогодні все покер-руми мають такий формат, але дають йому інші назви.

Заборона на онлайн-покер в США підкосила репутацію кімнати, і його викупили PokerStars зробивши більш привабливим для нових гравців. А з 2016 року він працював як скін - система нагород і пул гравців з PokerStars були загальними, а «Фул Тілт» зберігав лише свою унікальну мультяшну оболонку.

Тягнути два проекти невигідно
PokerStars регулярно покращують свій ігровий клієнт. Не так давно покер-рум обзавівся новим двигуном, який згодом дістався і Full Tilt. Однак, робити кращими два проекти відразу ймовірно було невигідно.

У компанії випустили заяву, в якому власники заявили - прагнучи поліпшити програмне забезпечення і обслуговування гравців PokerStars, на Full Tilt залишалося трохи уваги, тому було прийнято рішення об'єднати бренди, щоб дати всім користувачам найбільш інноваційні рішення.

«Старз» вирішили не продавати бренд, на який однозначно б знайшлися покупці, а просто його закрити. Всіх гравців безболісно переведуть на PokerStars, а всі згадки про легендарний Full Tilt, як і сам покер-рум, будуть видалені найближчим часом.

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Реал після гри з Ман Сіті підготував для Луніна контракт з важливою опцією
Футбол | 20 квітня 2024, 00:43 1
Реал після гри з Ман Сіті підготував для Луніна контракт з важливою опцією

В українського воротаря наразі чинна угода до 2025 року

Socca: курс на Кубок Європи 2024
Інші види | 18.04.2024, 11:20
Socca: курс на Кубок Європи 2024
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.