Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 27 лютого 2021, 21:30
2845
1

Мотор – Вардар. Прогноз і анонс на матч СЕХА-Ліги

Запоріжці зіграють з торішнім фіналістом турніру

| Оновлено 27 лютого 2021, 21:30
2845
1
Мотор – Вардар. Прогноз і анонс на матч СЕХА-Ліги
ГК Мотор

Поєдинок «Мотор» - «Вардар 1961» відбудеться у суботу, 27 лютого, в Запоріжжі. Початок зустрічі в ПС «Юність» о 21.15. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Спорт 1».

У передостанній день зими діючі чемпіони України проведуть свій другий поєдинок у розіграші СЕХА-Ліги нинішнього сезону. Суперник у запоріжців буде дуже серйозний. Ним стане фіналіст минулого розіграшу турніру - північномакедонський «Вардар 1961», який зовсім нещодавно (сезони 2016/2017 та 2018/2019) двічі ставав переможцем Ліги чемпіонів.

Ще в минулому сезоні «Вардар 1961» називався просто «Вардаром». Зміна назви колективу була викликана переходом команди від одних власників до інших і реструктуризацією в зв'язку з цим фінансових зобов'язань команди. Втім, за останні роки приклади таких перейменувань можна знайти практично у всіх ігрових видах спорту.

Під злегка зміненою назвою північні македонці в нинішній Лізі чемпіонів поки не блищать. У групі А «Вардар 1961» на даний момент займає передостаннє (сьоме) місце і зміг спокійно видихнути лише після внесених на ходу змін в регламент турніру, і новини про те, що всі команди-учасниці групового етапу будуть допущені в плей-оф.

Набагато краще йдуть справи у команди в СЕХА-Лізі. Сьогоднішні суперники «Мотора» вже встигли провести дві зустрічі і в обох здобули перемоги. 28 січня на домашньому майданчику «Вардар 1961» обіграв сербську «Войводіну» – 25:21, а в перший день лютого північні македонці з великими труднощами завдали поразки хорватському «Нексе» – 27:26.

На даний момент «Вардар 1961» з шістьма очками очолює групу В, втім, запорізький клуб поки також йде без поразок здобувши мінімальну перемогу в своєму єдиному матчі проти сербської «Войводіни» – 31:30.

СЕХА-Ліга. Група В.

1. «Вардар» (Північна Македонія) – 6 очок (2 гри)

2. «Мотор» (Україна) – 3 (1)

3. «Нексе» (Хорватія) – 3 (2)

4. «Войводіна» (Сербія) – 0 (3)

У перших двох проведених зустрічах гравці «Вардара 1961» не відзначилися особливими досягненнями бомбардирів, зробивши ставку на командний гандбол. Кращим снайпером команди в нинішній СЕХА-Лізі є правий крайній Гоче Георгієвскі, на рахунку якого сім забитих м'ячів. По шість разів вражали ворота суперників лівий напівсередній Філіп Талєскі і хорватський правий крайній Іван Чупіч.

Варто відзначити, що в минулому розіграші СЕХА-Ліги команди також опинилися разом на груповому етапі і тоді колективи обмінялися домашніми перемогами. Спочатку чемпіони України в Запоріжжі мінімально обіграли свого суперника – 32:31, а через два місяці «Вардар» (тоді ще без цифр у назві) взяв реванш – 44:37.

Нинішня зустріч для «Мотора» буде проходити на тлі великої психологічної і фізичної втоми. Всього лише два дні тому запоріжці зазнали, мабуть, самої прикрої поразки в сезоні, розгубивши на фініші поєдинку Ліги чемпіонів проти данського «Ольборга» значну перевагу. Але, чемпіонам України необхідно зібратися і заробити очки в грі проти маститого суперника. З групи в раунд плей-оф вийдуть всі команди, однак будь-яке підсумкове місце крім першого обіцяє дуже непросту турнірну сітку надалі. Сьогоднішня гра, незважаючи на те, що попереду ще багато зустрічей, багато в чому визначить переможця нашої четвірки в цілому, адже саме сьогоднішні суперниками і є основними претендентами на перемогу в групі В.

Прогноз Sport.ua: нічийний результат.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
После ЛЧ это какой то отстой