Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 27 лютого 2021, 05:16
2314
3

Золота клітка для Луніна. Воротарю потрібно вимагати переходу в інший клуб

Олександр Денисов висловив свою думку про кар'єру українського голкіпера

| Оновлено 27 лютого 2021, 05:16
2314
3
Золота клітка для Луніна. Воротарю потрібно вимагати переходу в інший клуб
Getty Images/Global Images Ukraine

Футбольний журналіст Олександр Денисов висловив свою думку про кар'єру українського голкіпера Андрія Луніна в мадридському «Реалі».

«Питання не в тому, кого переживе або не переживе Лунін. Контракт підписаний на 6 років, і пережити він може масу людей – Рамоса, Марсело та інших нинішніх зірок. Питання в тому, що відбувається з одним з кращих голкіперів України Андрієм Луніним, який перестав бути номером один і в збірній зараз не є навіть номером два.

Якщо говорити в третій особі про Андрія Луніна – багато в чому зіграла свою роль сума контракту і його особисті умови, які не дратують керівництво «Реала». Там не такі гроші, щоб хтось всередині питав: «Що ж ми взяли футболіста, а він не грає, і хто за це буде відповідати? Давайте показувати ефективність».

Тоді в трансфері брало участь багато людей – самого гравця представляв тато Андрія Луніна, Андрій Русол з «Дніпра», Олег Смалійчук, від «Зорі» були Сергій Рафаїлов, Вадим Шаблій. Якщо повертатися до підписання, то ми пам'ятаємо, що на Луніна претендував ряд клубів – з українських був «Шахтар», з італійських – «Інтер» і «Наполі». Був ще англійський «Вотфорд», а також «Зальцбург», який зупинився на 6 мільйонах. Тоді він в'їхав у «Реал» як Д'Артаньян на білому коні – 9,5 мільйона євро і по руках. Від такої пропозиції не відмовляються, тому Лунін вибрав цей варіант.

Далі сталося те, що сталося. 6 років контракту стали золотою кліткою для Луніна. Особисті умови далеко не найвищі в «Реалі» – він отримує від 35 до 40 тисяч євро на місяць, тобто близько півмільйона на рік. Для «Реала» це не найбільші гроші, тому це могло зіграти роль – ті, кого підписують дорожче, до них буде більш пильна увага. Клуб зацікавлений відбити на них свої гроші в умовах більш складного і важкого трансферного ринку, на якому все неохоче розлучаються з грошима.

Мені здається, що для Луніна був би чудовий варіант вимагати переходу в інший клуб, щоб «Реал» його продав. Особисті умови він точно зможе зберегти для себе в Європі, а ігрову практику дійсно зможе поліпшити».

Лунін буде вимагати остаточного відходу з Реала – ЗМІ

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

По-крупному і без напруги. Динамо в Києві розгромило Верес
Футбол | 01 травня 2024, 17:27 296
По-крупному і без напруги. Динамо в Києві розгромило Верес

Команди провели на «Лобановського» відкладений матч 5-го туру УПЛ

ВІДЕО. Що наробив голкіпер? Роналду забив гол із розвороту у порожні ворота
Футбол | 01 травня 2024, 21:27 0
ВІДЕО. Що наробив голкіпер? Роналду забив гол із розвороту у порожні ворота

1 травня Аль-Наср грає проти Аль-Халіджа у півфіналі Кубка Саудівської Аравії

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
volf2020
А йти треба
Ёкарный Бабай
Уже все кому не лень писали, что 30 тысяч евро в неделю. Это 1,5 миллиона в год, а не полмиллиона. Пенисов даун и смотрят его такие же дауны.