Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
| Оновлено 26 лютого 2021, 17:23
6125
0

XXIV Київський Міжнародний турнір з трьох видів боротьби

26-28 лютого в столичному палаці спорту стартує XXIV Київський Міжнародний турнір

| Оновлено 26 лютого 2021, 17:23
6125
0
XXIV Київський Міжнародний турнір з трьох видів боротьби

Вже майже чверть століття Київський турнір збирає на своїх килимах усіх зірок сучасної боротьби, тут запалюються нові імена, а на трибунах в перших рядах сидять ветерани боротьби, ті, хто є справжніми легендами. Щороку під час урочистої церемонії відкриття сучасні спортсмени вшановують своїх наставників, ветеранів боротьби, згадують тих хто заклав основу спортивної боротьби в Україні.

Ось і цього лютого в Олімпійський рік до Києва приїдуть борці з усієї планети, аби напередодні чемпіонату Європи та Олімпійських ліцензійних турнірів випробувати свої сили, поглянути на суперників. Після тривалої перерви в змаганнях по всьому світу через пандемію, саме Київський турнір стане трампліном де команди з різних країн зможуть перевірити своїх найперспективніших борців. Оскільки Київський турнір є єдиним офіційним турніром United World Wrestling в лютому місяці, то до столиці України з’їдеться рекордна кількість країн учасниць!!! Очікуються представники 35 країн світу з усіх континентів! І напередодні турніру Федерація греко-римської боротьби України та її генеральний спонсор компанія Parimatch запрошують всіх вболівальників підтримати наших спортсменів.

Вже напередодні турніру близько 250 борців з різних куточків світу приїхали до Києва, аби пройти спільні навчально-тренувальні збори разом з українськими збірними в Олімпійському центрі Конча-Заспа.

Київський Міжнародний турнір стане однією з найзнаковіших подій 2021 року в борцівському світі. Попереду боротьба за путівки до Токіо та власне така очікувана Олімпіада! Київ з гордістю приймає спортивну подію світового значення та гарантує традиційно високий рівень змагань та справжню українську гостинність.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон
Футбол | 25 квітня 2024, 18:34 10
Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон

Екстренер «Динамо» розхвалив Володимира Бражка

Еліта socca України та Києва 2024
Інші види | 25 квітня 2024, 21:45 0
Еліта socca України та Києва 2024

Номінанти сезону 2023/24 за підсумками 10 турів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.