Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 24 лютого 2021, 18:13
2100
0

Барселона – Ельче. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії

Іспанські «картярі» погано використовують свої приховані козирі в цьому сезоні

| Оновлено 24 лютого 2021, 18:13
2100
0
Барселона – Ельче. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

Тиждень перед стартом в плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА виявився для мадридського «Атлетіко» провальним у плані досягнення результатів. Однак, якщо користуватися осічками поточного лідера турнірної таблиці іспанської Ла Ліги так, як це зробила «Барселона» минулого вік-енду, то «матрацники» можуть і не особливо переживати щодо можливого завоювання титулу. Тому, поки мадридські команди будуть мірятися силами зі своїми суперниками в єврокубках, у «блаугранас» буде шанс дістати козир із кишені у вигляді перенесеного матчу першого туру проти «Ельче».

«Барселона»

Проте, якщо уявити якнайкращий розклад для каталонської команди в майбутньому поєдинку, то саме два втрачених очки в минулій грі проти «Кадіса» (1:1) становитиме дистанція до мадридського «Реала» перед наступним футбольним вік-ендом. Справедливим буде також зазначити, що вісім попередніх осічок у 23-х зіграних турах також зіграли важливу роль у тому, де команда Рональда Кумана знаходиться на поточний час – четверта строчка турнірної таблиці.

Оскільки ми поступово заходимо до заключної частину сезону, то можна констатувати колосальний ризик для «синьо-гранатових» залишитися взагалі без трофеїв у зім'ятому в плані результатів та приправленому скандалами футбольному році. Вочевидь, мікроклімат усередині команди зараз далекий від ідеального, але статус катастрофи ситуація ще не встигла надбати. Суто математично, 15 турів до кінця розіграшу Ла Ліги може бути більш ніж достатньо для того, щоб наздогнати «Атлетіко» на дистанції в вісім очок, але проблема полягає в тому, що саме на весняний період припадуть найбільш складні матчі для «Барселони». І це ми ще не говоримо про Лігу чемпіонів!

«Ельче»

Суперником каталонського клубу за стартовим поєдинком нового сезону повинен був стати «Ельче», але COVID-19 тоді завадив багатьом командам виконати своєчасний початок, тому зараз ми можемо поглянути на них як на досить добре вивчений матеріал. «Біло-зеленим» важко далося повернення до Ла Ліги, чому є доказом їхня поточна позиція в групи вильоту.

Команда Франсіско Ескріби грає в комбінований футбол, поєднуючи в собі в'язку оборонну лінію і швидку гру на контратаках. «Барселону» навряд чи здивує такий підхід, однак мадридський «Реал» уже зіпсував собі святкування Нового року, зігравши в гостях против «Ельче» внічию (1:1). Однак це був рідкісний випадок того, коли цьому клубу вдавалося нав'язати боротьбу представнику групи лідерів у поточному сезоні. Нічийний результат матчу проти «Вільярреала» (2:2) в нещодавньому минулому приписувати в ряд досягнень не варто – «жовта субмарина» нині впевнено баражує в сторону середини турнірної таблиці.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Ельче», і завершилася перемогою «блаугранас» із рахунком 2:0.

«Барселона» в цьому сезоні геть кепсько грає на рідній арені, не знаючи перемог уже два матчі поспіль. Певно, що чергова втрата очок стане ще одним приводом поговорити про відставку Рональда Кумана, якого і так будуть «хитати» під час президентських виборчих перегонів.

На поле суперників «Ельче» в останній раз перемагав у рамках чемпіонату ще на початку жовтня 2020 року, поступившись всім можливим командам із лідируючої групи за межами своєї арени.

Орієнтовні склади

«Барселона»: тер Штеген – Фірпо, Умтіті, Піке, Мінгеса – Пуч, Бускетс, Пьянич – Педрі – Дембеле, Трінкан.

«Ельче»: Бадія – Мохіка, Кальво, Верду, Барраган – Рігоні, Гути, Хоса, Тете – Бойє, Мфулу.

Прогноз на матч

На вихідних на «Барселону» чекає важкий гостьовий поєдинок проти андалузьської «Севільї», тому можна припускати, що колектив Рональда Кумана намагатиметься втратити якомога менше сил на поєдинок проти «Ельче», але перемоги не віддасть. За таких умов, ставка «Результат матчу / Тотал матчу 3,5: перемога Барселона / мен. 3,5» за 2,46 від Parimatch виглядає гідною пропозицією.

24 лютого, середа

Барселона – Ельче
Барселона. «Камп Ноу». 20:00
ТБ-трансляція на сервисі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1.13
  • 9.90
  • 20.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.