Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 лютого 2021, 06:35
5237
0

Триває другий етап дебютного Кубку України з кіберспорту

Загалом же у Кубку зареєструвалися 305 команд з усіх областей, що стало рекордом України

| Оновлено 25 лютого 2021, 06:35
5237
0
Триває другий етап дебютного Кубку України з кіберспорту

У вересні минулого року завдяки зусиллям Федерації Кіберспорту України кіберспорт був визнаний в Україні як офіційний вид спорту. І ось перші масові змагання вже у самому розпалі. У Кубку України з дисципліни CS:GO вже минув перший етап, який визначив 12 найсильніших команд, що сформували Суперлігу. Учасники Суперліги продовжать боротьбу за призовий фонд у розмірі 250 тисяч гривень. Партнером змагань виступає бренд Parimatch – провідний букмекер у світі кіберспорту.

Інвайти в SuperLeague: Purple Pills (Черкаси), -GUESS- (Вінниця та Чернігів), megaBOTS (Івано-Франківськ, Рівне та Вінниця), MIL CyberZone (HLOP4KI) (Львів), KYIVMICTOKBITIB (Київ), Marlian eSports (Київ), Camry2_4 (Дніпро), hateMania (hM-) (Харків), BlackSea (Одеса) та 99problemsCS (Запоріжжя), а також 2 команди із плей-офф дивізіону Б: EMICO (Київ) та QUINQUE (Полтава).

Загалом же у Кубку зареєструвалися 305 команд з усіх областей, що стало рекордом України. Після остаточної реєстрації та перевірки учасників, у змаганнях взяли участь 910 спортсменів, які зіграли в рамках першого етапу понад 2000 матчів. Трансляції матчів на офіційних Twitch-каналах twitch.tv/uesf_ua та twitch.tv/uesfcsgo2 користувалися неабиякою популярністю.

Етап Суперліги розпочався 13 лютого. З 12 команд Суперліги визначиться 6 найсильніших, які потім розіграють призові місця у фінальній частині змагань. Нагадаємо, що розмір призового фонду турніру – 250 тисяч гривень.

Всі учасники наголошують, що у Кубку України вистачає конкуренції і перемоги даються дуже непросто. Також гравці вже почали надавати певні пропозиції, які вони хотіли б бачити у наступному турнірі. Зокрема, деякі команди відмітили, що графік дуже щільний, і вони хотіли б мати більше часу на відпочинок. Але це в основному пропозиція від міксів, а ось для повноцінних команд такий формат зручний, адже не порушує план тренувань.

18 лютого Parimatch і Team Spirit оголосили про продовження співпраці. Parimatch взяв коментар у гравця команди Віктора somedieyoung Оруджева, який на цьому турнірі грає в міксі KYIVMICTOKBITIB разом з такими відомими гравцями як Владислав bondik Нечипорчук і Дмитро jR Червак, а також висхідною зіркою Володимиром Woro2k Велетнюком.

- Як вийшло, що ви зібралися на цьому турнірі?

- Покликав bondik, на Кубку України граю за хлопців заміною коли у мене виходить, а у когось нi.

- Чому така назва команди?

- Тому що Київ - прекрасне гарне місто, насправді краще у bondika запитати, це він придумав (сміється).

- Що думаєш про турнір?

- Такі турніри - хороший шанс проявити себе молодим гравцям.

- Кого вважаєш головним суперником?

- Project X

- Але ж вони вже вилетіли...

- Невже? Ну тоді у нас немає конкурентів (сміється).

- Чи допомагає гра в міксі в професіональних матчах?

- Гра в міксі - це різноманітність і можливість побачити гру під іншим ракурсом, тому думаю що так, допомагає.

- Що можеш побажати початківцям?

- Всім молодим раджу грати подібні турніри, а якщо ви вже старше 18 років і шукаєте надійного букмекера то це завжди Parimatch!

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.