Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 лютого 2021, 06:55
5427
4

Манчестер Сіті продовжує свою переможну ходу до чемпіонського звання

Гол Стерлінга на 2-й хвилині приніс перемогу підопічним Хосепа Гвардіоли над «Арсеналом»

| Оновлено 25 лютого 2021, 06:55
5427
4
Манчестер Сіті продовжує свою переможну ходу до чемпіонського звання
Getty Images/Global Images Ukraine

«Манчестер Сіті» приїхав до Лондона в якості фаворита і одного із головних претендентів на чемпіонське звання в цьому сезоні. І вже на 2-й хвилині гості підтвердили свої наміри вивезти три очки собі додому. Гольова атака зародилася на правому фланзі, звідки Марез виконав довгу передачу на лінію воротарського майданчика і Стерлінг, випередивши захисників, точно пробив по воротах.

Буквально за три хвилини той же Стерлінг міг збільшити рахунок. Цього разу точний пас йому видав Де Брюйне і знову з правого краю атаки. Форвард «Манчестер Сіті» вибіг сам на сам із воротарем, однак трохи забарився і один із захисників, який його переслідував, завадив пробити супернику, а Лено забрав м’яч, який відскочив до нього, в свої руки.

А ось далі події в першому таймі проходили малоцікаво. До його середини невелика перевага була у підопічних Хосепа Гвардіоли, але небезпечних ударів по воротах господарів поля майже не було. «Арсенал» далі виглядав більш активним. Однак і у нього з ударами мало що виходило. Можна згадати хіба що «постріл» з-за меж штрафного майданчика Тірні, після чого Едерсон зіграв надійно. І небезпечний удар з близької відстані у ближній кут від Пепе, але м'яч у ворота не влучив.

Після перерви гості знову заволоділи ініціативою і завдали кількох небезпечних ударів, проте ні Зінченко, ні Де Брюйне в ворота не поцілили. На 56-й хвилині нагадав про себе Гюндоган. Він пробивав з лінії штрафного майданчика підступно в правий від себе кут воріт, однак Лено зіграв блискуче і у стрибку перевів м'яч на кутовий.

На 80-й хвилині Канселу, вже перебуваючи в штрафному майданчику господарів поля, пробив в дальній кут, але трохи не влучив у ціль. А вже на останній хвилині основного часу Жезус втік до воріт суперників і сильно пробив з-за меж штрафного майданчика, однак і тут форварду забракло влучності.

Щодо «Арсеналу», то його футболісти періодично володіли ігровою перевагою. Проте, важко навіть згадати якийсь по-справжньому гольовий епізод, який вони створили біля воріт Едерсона.

В підсумку «Манчестер Сіті» взяв три очки, не надто напружуючись, і продовжив свою переможну серію в чемпіонаті Англії на шляху до чергового чемпіонського звання.

Чемпіонат Англії з футболу. 25-й тур

Арсенал - Манчестер Сіті - 0:1

  Стерлінг (2)

  Джака (53), Бельєрін (87) - Бернардо Сілва (52), Канселу (64)

«Арсенал»: Лено, Бельєрін, Холдинг (Давід Луїс, 82), Марі Вільяр, Тірні, Эль-Ненні, Джака, Сака, Едегор (Ляказетт, 73), Пепе (Сміт Роу, 73), Обамеянг   

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Канселу, Діаш, Стоунз, Зінченко, Фернандіньо, Бернардо Силва, Де Брюйне (Жезус, 63), Гюндоган, Марез, Стерлінг

Стадіон: «Емірейтс»

АРСЕНАЛ - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий лідер після розгрому в Лондоні. Список бомбардирів АПЛ 2023/24
Футбол | 16 квітня 2024, 07:32 0
Новий лідер після розгрому в Лондоні. Список бомбардирів АПЛ 2023/24

Коул Палмер оформив покер за «Челсі» у ворота «Евертона» і обійшов відразу 5 гравців

Оновлено прогнозований посів у єврокубках. Куди потраплять Шахтар і Динамо?
Футбол | 16 квітня 2024, 18:30 12
Оновлено прогнозований посів у єврокубках. Куди потраплять Шахтар і Динамо?

Гірники можуть потрапити напряму в ЛЧ, а киянам прогнозують місце у ЛЄ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitalii_13UA
Зинченко конечно молодец, видно то, что он работает и он определенно заслуживает место в основе его игрой! Мне хоть и не нравится МС как клуб, но нравится то, что там есть наш игрок и это считается как топ клуб
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
roman75zpr
МС оочень впечатляет! 13 побед подряд, 15 пропущенных голов в 25 играх (в этом, конечно, и Зины заслуга в т.ч.)! И это в таком сильном чемпионате!
bzzzzz
МанСити главное в ЛЧ играть с как можно сильными клубами, а то они постоянно от аутсайдеров отлетают. Это уже карма какаято.