Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 лютого 2021, 18:33
3315
3

Олімпік – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дніпряни спробують взяти реванш за поразку в першому колі

| Оновлено 22 лютого 2021, 18:33
3315
3
Олімпік – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У понеділок, 22 лютого, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбудеться заключний матч 15-го туру чемпіонату УПЛ, в якому донецький «Олімпік» прийматиме «Дніпро-1». Суперників розділяє в турнірній таблиці шість очок: донеччани займають восьму сходинку, а дніпряни одинадцяту.

«Олімпік» розпочав весняну частину чемпіонату з поразки від лідера першості - київського «Динамо». Хоча кияни переконливо переграли опонентів з рахунком 3:1, але варто нагадати, що «динамівці» починаючи з 76-ї хвилини  матчу грали в більшості. У донеччан вилучення заробили дебютант команди Нкенг і захисник Орест Лебеденко. І ми можемо лише здогадуватись як завершився б матч, якби «Олімпік» грав у повному складі, адже за рівних складів рахунок залишався нічийним.

Напередодні матчу з «Дніпром-1» команда Ігоря Климовського матиме відчутні кадрові проблеми. Як вище зазначалося, поєдинок пропустять камерунський форвард Нкенг та захисник Лебеденко. Проте зможуть допомогти своїй команді Беніто і Каргбо, які пропускали гру з «Динамо» через умови оренди. Вони мають посилити атакувальний потенціал команди. 

Дніпряни минулого туру здобули свою третю перемогу в чемпіонаті, завдяки якій вони змогли залишити останню сходинку в турнірній таблиці. Суперником команди Ігоря Йовічевіча був новачок української Прем’єр-ліги - «Інгулець». Підопічні хорватського наставника повністю виконали тренерську установку і перемогли опонента з рахунком 2:0.

Звичайно, робити якісь далекоглядні висновки передчасно, але очевидно, що зараз «Дніпро-1» на правильному шляху. Цьому посприяла і плідна підготовка під час міжсезоння, і якісна селекція. Наступна гра з «Олімпіком» певною мірою визначальна, адже в разі перемоги дніпряни матимуть змогу обійти в турнірці «Львів» та зайняти десяту сходинку. 

У цьому поєдинку футболісти «Дніпра-1» матимуть додаткову мотивацію взяти реванш за поразку від «Олімпіка» в першому колі. Нагадаємо, тоді в Дніпрі «олімпійці» здобули перемогу з рахунком 3:1, а в дніпрян з цього матчу розпочалася «чорна смуга» невдач. Обидві команди наразі демонструють цікавий динамічний футбол, який подобається уболівальникам. Їх очолюють амбітні тренери, які вміють будувати самобутні команди.

Фаворитом поєдинку є «Дніпро-1», який зараз знаходиться на підйомі та має менші проблеми зі складом. Втім, непогані шанси заробити очки в протистоянні має і донецький «Олімпік».

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Чекотун – Пасіч, Драме, Снурніцин, Зотько, Бабенко, Альваренга, Беніто, Політило, Романовський, Каргбо.

«Дніпро-1»: Юрчук – Тейлор, Логінов, Дуглас, Дубінчак, Піхальонок, Ігнатенко, Назаренко, Когут, Цуріков, Довбик.

 
  • 3.00
  • 3.63
  • 2.25
Зробити ставку
 
  • 2.99
  • 3.64
  • 2.26
Зробити ставку
 
  • 2.99
  • 3.65
  • 2.24
Зробити ставку

22 лютого, понеділок

«Олімпік» – «Дніпро-1»
Київ. Стадіон «Динамо» імені В. Лобановського. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
Проиграв 1:4 Динамо, Олимпик потом довольно легко выиграл в Днепре.
Думаю что и в Киеве они выиграют.