Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 лютого 2021, 18:24
5214
3

Десна - Динамо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 15-го туру УПЛ

| Оновлено 21 лютого 2021, 18:24
5214
3
Десна - Динамо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Арсенал. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 15-го туру Прем'єр-ліги України «Десна» - «Динамо».

«Динамо» в Лізі Європи зіграло внічию з «Брюгге», але вони зобов'язані тепер перемагати в матчі з «Десною». Також кияни повинні якісно підготуватися до поєдинку з «Брюгге». Луческу, як досвідченому фахівцеві, необхідно подумати про однакове навантаження для гравців. Матч з «Десною» відбудеться через два дні після зустрічі з «Брюгге». «Десна» йде третьою і там зібрані кваліфіковані гравці. Вони вміло можуть підлаштуватися під будь-якого суперника. Чернігівці мало пропускають: всього 13 м'ячів в 14 іграх. Правда, це п'ятий показник по грі в обороні в УПЛ. Але вони забили не так багато: всього 19 м'ячів. «Десна» намагається грати надійно в обороні, але мало забиває. Для мене це дивно, тому що вони мають в своєму складі хороших гравців з атакуючим потенціалом. Це Будківський, Тотовицький, Калітвінцев, Гуцуляк, Домбровський, Арвеладзе, Дегтярьов та інші.

У першому колі суперники зіграли внічию 0:0. «Динамо» бореться за чемпіонство і не збирається дарувати очки. А «Десна» бореться за третє місце! У тому турі в матчі зі своїм конкурентом «Зорею» чернігівці поступилися 1:2. Обидві команди не хочуть втрачати очки.

Думаю, що Луческу, як досвідчений тренер, маючи в розпорядженні ряд рівноцінних, можливо різнопланових, гравців, може дати зіграти Супрязі і Родрігесу. Луческу буде робити ротацію, і він постарається грамотно зробити ротацію. У матчі з «Десною» динамівці постараються вичавлювати максимум зі створених моментів. Кияни спробують досягти максимального результату за рахунок якісної гри. «Біло-сині» спробують задіяти фланги. Часом в матчі з «Брюгге» це вийшло. Мені сподобалася гра на фланзі Кендзьори, який двічі добре віддавав передачу на Буяльського. Але і «Десна» захоче взяти очки, тому з їх боку гра буде досить закритою. Вони будуть десь пресингувати і для «Динамо» це буде незручно десь. «Десна» постарається швидко перебудовуватися, граючи 4-5-1, які десь будуть змінюватися на 5-4-1. Динамівці постараються вирішити задачу в матчі УПЛ, а також показати Мірчі Луческу свою готовність перед матчем в Брюгге.

Так, «Динамо» ближче до перемоги. Але я прогноз не буду давати, я просто даю аналітику. Я український тренер і з повагою ставлюся до всіх українських тренерів і до всіх українських команд. А бажаю всім удачі, тому прогнози на те, хто переможе в рамках УПЛ я не даю. Я просто намагаюся проаналізувати, хто як готується і які завдання збирається вирішувати. Обом командам потрібні очки, так як вони борються за найвищі позиції.

Матч буде складний. Багато м'ячів не буде забито. Можливо навіть стандарти будуть вирішальними в цій грі», - вважає Грозний.

Матч «Десна» - «Динамо» відбудеться 21-го лютого. Початок зустрічі о 19:30.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів
Футбол | 26 квітня 2024, 01:05 1
Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 29-го туру Англійської Прем'єр-ліги

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Куча болтовни и никакого конкретного прогноза,а заголовок статьи обещает прогноз
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил