Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 20 лютого 2021, 18:58
846
0

Шальке – Боруссія Дортмунд. Прогноз на матч Артема Федецького

Екс-футболіст збірної України зробив прогноз на матч 22-го туру Бундесліги

| Оновлено 20 лютого 2021, 18:58
846
0
Шальке – Боруссія Дортмунд. Прогноз на матч Артема Федецького
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький зробив прогноз на матч 22-го туру Бундесліги Німеччини «Шальке 04» – «Боруссія» Дортмунд.

«Я дивуюся тому, що зараз відбувається з «Шальке». У них вже прослідковувалася криза, коли ще я грав у Бундеслізі. Але зараз для мене це просто нонсенс. З чим це пов’язано, важко сказати. Тут треба, напевно, поставити питання і керівництву клубу. Зараз гельзенкірхенці йдуть на останньому місці, й там у них великий відставання від передостанньої позиції. 

Хоча «Боруссія» Дортмунд в чемпіонаті Німеччини теж грає нестабільно, і тому керівництво клубу шукає вихід із цієї ситуації. З літа у дортмундців буде новий головний тренер, а саме Марко Розе з «Боруссії» Менхенгладбах.

Я думаю, букмекери мають рацію, не даючи шансів «Шальке» в цьому протистоянні. Хоча це дійсно те саме принципове Рурське дербі! Але, якби вони грали при глядачах, можливо, якось воно відчувалося та вплинуло б на матч. А так, мені здається, «Боруссія» отримає перемогу з різницею в один-два голи. Тим паче дортмундці напередодні переграли «Севілью» в Лізі чемпіонів і знаходяться в гарному гуморі. Тому, як на мене, вони виграють в Гельзенкірхені», – сказав Федецький. 

Матч «Шальке 04» – «Боруссія» Дортмунд відбудеться 20 лютого. Початок зустрічі – о 19:30.



Артем Федецький – колишній футболіст збірної України. Фіналіст Ліги Європи 2014/15 у складі «Дніпра», володар Кубка УЄФА 2008/09 у складі «Шахтаря». Чотириразовий призер чемпіонатів України.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.