Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 20 лютого 2021, 17:18
1132
0

Атлетіко – Леванте. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії

«Здається, нещодавно ми вже зустрічалися, тільки арена була трошки меншою»

| Оновлено 20 лютого 2021, 17:18
1132
0
Атлетіко – Леванте. Прогноз  на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

Один зі своїх перенесених матчів мадридський «Атлетіко» не зміг використати з максимальним зиском, посеред тижня зігравши внічию на виїзді з «Леванте» в рамках другого туру (1:1). «Вершкову» половину Мадрида цей результат прямих конкурентів дуже порадував, адже дистанція між клубами виросла всього на одне очко, склавши шість пунктів, а не вісім, як того хотілося б «матрасникам». Тож тепер, у рамках 24-го туру колектив Дієго Сімеоне отримає шанс взяти реванш у «квакш» за втрату дорогоцінних очок, але контекстом майбутньої гри стане поєдинок, що наближається для «Атлетіко», проти лондонського «Челсі» в Бухаресті.

«Атлетіко»

Показати гідний футбол на полі «Сьюдад де Валенсія» мадридський клуб так і не зміг, хоча і швидко зреагував на ранній пропущений м'яч. За великим рахунком, нічого критичного в момент осічки не відбулося – гра на полі «Леванте» дійсно була лише приводом розжитися додатковими балами, і якщо їхня кількість у підсумку виявилася відмінною від нуля, то це вже можна вважати досягненням. Однак у майбутньому протистоянні мова буде йти про повноцінний календарний поєдинок, за результатами якого і буде вимірюватися поточна форма колективу Симеоне.

Якби не COVID-19, на трибунах «Ванда Метрополітано» зібралося б достатньо глядачів, серед яких точно б опинилися аналітики «Челсі», яким у поточних реаліях доводиться здобувати всю інформацію з телевізора. До слова, навіть якби англійці захотіли прилетіти до Іспанії, то не змогли б цього зробити через заборону місцевого уряду. Максимальний успіх «матрацників» за утвореної ситуації стає єдиною опцією для вибору футболістів і тренерського штабу «Атлетіко».

«Леванте»

Що для колективу Симеона є втратою очок, то для «жаб» вочевидь стало досягненням. Відібрати важливі бали у головного претендента на чемпіонський титул завжди непросто, тому команді з середини турнірної таблиці точно є чим пишатися. Чи дав щось цей результат у стратегічному плані команді Пако Лопеса? На жаль, для них – ні. Прямі конкуренти тижнем раніше благополучно скористалися осічкою «Леванте», тому один здобутий командою з Валенсії пункт нічого не вирішив.

Ні про яке глобальне переосмислення ідей у розрізі трьох днів між матчами говорити не доводиться, тому, очікується, що міцний середняк поїде грати у гості до наперед визначенного фаворита в ще більш захисний футбол, що властиво кожній команді, яка потрапляє на поле «Ванда Метрополітано». Утім, досвід перемог у столиці Іспанії в цьому сезоні вже є – був битий «Реал» (2:1), тому колектив Лопеса цілком може зіграти з уже відпрацьованої позиції.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Леванте», і завершилася нічиєю з рахунком 1:1.

«Ванда Метрополітано» – справжня фортеця для команди Дієго Сімеоне, об стіни якої розбився вже не один колектив. Останній раз тут перемагала каталонська «Барселона», а сталося це ще в перший день грудня 2019 року.

Незважаючи на досить скромні результати і позицію в середині турнірної таблиці, «Леванте» вдається проводити досить впевнені виїзні поєдинки. Зокрема, останні шість вояжів на поле суперників для команди Лопеса незмінно закінчувалися набраними очками або просуванням у національному Кубку.

Орієнтовні склади

«Атлетіко»: Облак – Лоді, Феліпе, Хіменес, Ермосо – Торрейра - Корреа, Коке, Льоренте – Суарес, Фелікс.

«Леванте»: Фернандес – Клерк, П'єр, Постіго, Мірамон – Моралес, Мальса, Рочіна, де Фрутос – Барді, Марті.

Прогноз на матч

Практично немає сумнівів, що «Атлетіко» зіграє проти «Челсі» з акцентом на оборону, тому Симеоне цілком може дати своїм футболістам відчути кураж у матчі Ла Ліги перед важливою грою. Та й упевненість – така річ, якою аргентинський фахівець вочевидь не стане нехтувати. За таких умов, ставка «Яка команда першою заб'є два голи: Атлетіко Мадрид» за 1,91 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

20 лютого, субота

Атлетіко – Леванте
Мадрид. «Ванда Метрополітано». 17:15
ТБ-трансляція на сервисі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1,55
  • 3,90
  • 7,10
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.