Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 21 лютого 2021, 00:37
1123
0

Андрій Орловський – Том Аспіналл. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC Fight Night 185

| Оновлено 21 лютого 2021, 00:37
1123
0
Андрій Орловський – Том Аспіналл. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

У ніч проти найближчої неділі 21 лютого UFC проведе черговий домашній турнір без глядачів. У Лас-Вегасі (штат Невада, США) на «UFC Apex» відбудеться шоу UFC Fight Night 185, яке ще також відомо як UFC Vegas 19. Турнір виділяє декілька пристойних боїв у важкій вазі, один з них і очолить кард.

Колишній чемпіон UFC у важкій вазі Орловський все ще в строю і найближчого вік-енду порадує фанатів своїм виступом, зіткнувшись у клітці з Томом Аспіналлом.

42-річний Орловський добре провів 2020 рік. У травні він закрив програш нокаутом Жаірзіньо Розенструйку, вигравши на картках трьох суддів у Філіпе Лінса, а в листопаді з таким же результатом на його користь завершився бій проти Таннера Босера.

Аспіналл у липні минулого року дебютував в UFC з перемоги 45-секундним нокаутом над Джейком Кольєром. У жовтні англієць довів свій рекорд в UFC до 2-0, забивши в партері Алана Будо за 105 секунд.

Прогноз на бій

Орловський є технічним ударником із хорошим борцівським бекграундом. За рахунок своєї майстерності йому вдається приховувати свій головний недолік - слабке підборіддя.

Аспіналл - фізично потужний панчер. Він робить ставку на стійку і свою агресію.

У британця, мабуть, єдиний шанс на перемогу - зачепити своїм убивчим панчем вікового візаві. Аспіналл не виглядає краще за Лінса і Босера, тому, якщо білорус буде в формі і не допустить фатальних помилок, то має відмінні шанси здобути третю перемогу поспіль. Схоже, що Аспіналл добре тримає удар, тому Орловському буде важко його нокаутувати.

Перемога Орловського за очками

 
  • 3.03
  • 51
  • 1.54
Сделать ставку
 
  • 3.15
  • 1.49
Сделать ставку
 
  • 3.16
  • 1.39
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.