Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 20 лютого 2021, 17:19
1352
0

Айнтрахт Ф – Баварія. Прогноз на матч чемпіонату Німеччини

Напередодні від'їзду до Риму, варто ще раз перевірити деталі «Червоної машини»

| Оновлено 20 лютого 2021, 17:19
1352
0
Айнтрахт Ф – Баварія. Прогноз на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

Чинний чемпіон Німеччини входить до тієї групи команд-учасниць 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, чий перший поєдинок на цій стадії повинен відбутися в рамках другого тижня її проведення. Саме з цієї причини у мюнхенської «Баварії» буде можливість як слід підготуватися до гостьової грі проти римського «Лаціо», зігравши в гостях у досить складного суперника на внутрішній арені – франкфуртський «Айнтрахт» прийме колектив Ханса-Дітера Фліка в рамках 22-го туру національної першості.

«Айнтрахт Ф»

Актуальна форма «орлів» дозволяє сміливо відносити їх до числа найсильніших команд німецької Бундесліги, та й позицію в турнірній таблиці підопічні Адольфа Хюттера займають відповідну – третя сходинка, на момент початку ігрового вік-енду, яку «Айнтрахт» ділив із «Вольфсбургом». Прогрес команди в поточному сезоні, у порівнянні з минулим футбольним роком, помітний досить чітко. Хоча ще в жовтні 2020-го про це було б занадто необачно стверджувати.

Футболісти Хюттера почали досить бадьоро, але потім видали серію з дев'яти офіційних поєдинків, під час яких банально не могли здобути перемогу. Однак у Франкфурті про той період вже встигли забути – аж надто впевнений у собі «Айнтрахт» від середини грудня до сьогоднішнього моменту, що і дозволяє займати досить високу позицію в умовах дуже щільної конкуренції.

«Баварія»

На поточний момент сезону, мюнхенці – абсолютний лідер чемпіонської гонки, і прагнуть у черговий раз захистити престижний титул чемпіонів Німеччини. Ханс-Дітер Флік дійсно зробив із команди машину для досягнення результатів, але і вона іноді дозволяє собі іноді глухнути. Із піснями-танцями та іншою атрибутикою святкового настрою було відзначено завоювання шостого трофея за сезон – титул переможця клубного чемпіонату світу – але після цього відбулася домашня результативна нічия проти «Армінії» (3:3), що немов вилило відро холодної води на голову гравцям «Баварії».

Повертатися до переможної ходи треба ще й тому, що незабаром тріумфаторам минулого розіграшу Ліги чемпіонів буде необхідно повертатися до захисту титулу за допомогою гостьового поєдинку проти римського «Лаціо», який і повинен стати ключовим у всій двохматчевій дуелі. Додамо до цього ще й той факт, що один із головних переслідувачів мюнхенців – РБ «Лейпциг» – цими вихідними буде грати проти берлінської «Герти», тому з радістю скористається можливої ​​осічкою конкурента, варто тому лише показати натяк на слабкість.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Баварії», і завершилася перемогою «Червоної машини» з рахунком 5:0.

Домашні матчі «Айнтрахта» – це історія про забиті м'ячі з боку господарів поля. Досить легко переконатися в цьому припущенні, поглянувши на статистику поточного сезону – жодного разу суперники не йшли з поля без пропущеного гола від «орлів».

Гостьові поєдинки проти «Айнтрахта» давалися «Баварії» досить легко, аж до матчу восени 2019 року, коли господарі поля зуміли здобути перемогу з рахунком 5:1, яка так і залишається останньою для них в очних баталіях з клубом з Мюнхена.

Орієнтовні склади

«Айнтрахт Ф»: Трапп – Ндіка, Хінтереггер, Тута – Костич, Хасебе, Роде, Туре – Юнес, Камада – Йович.

«Баварія»: Нойер – Девіс, Алаба, Зюле, Сарр – Кімміх, Ернандес – Коман, Горецка, Сане – Левандовські.

Прогноз на матч

«Баварія» перед матчами Ліги чемпіонів раніше в цьому сезоні дозволяла собі провести ігри в розслабленому стилі, проте до цього за її плечима завжди були перемоги в попередніх зустрічах. Перед майбутньою грою подібного не спостерігається, та й рівень відповідальності у матчах проти «Лаціо» буде помітно вище. За таких умов, ставка «Баварія переможе і ТБ 2.5» за 2,10 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

20 лютого, субота

Айнтрахт Ф – Баварія
Франкфурт. «Дойче Банк Парк». 16:30
ТБ-трансляція на сервисі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 2:3

 

 
  • 4,10
  • 4,50
  • 1,76
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.