Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 21 лютого 2021, 01:02
1497
0

Кертис Блейдс – Деррік Льюїс. Прогноз і анонс на бій

Головний бій турніру UFC Fight Night 185

| Оновлено 21 лютого 2021, 01:02
1497
0
Кертис Блейдс – Деррік Льюїс. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

У ніч проти найближчої неділі 21 лютого UFC проведе черговий домашній турнір без глядачів. У Лас-Вегасі (штат Невада, США) на «UFC Apex» відбудеться шоу UFC Fight Night 185, яке ще також відомо як UFC Vegas 19. Турнір виділяє декілька пристойних боїв у важкій вазі, один з них і очолить кард.

У мейн івенті №2 рейтингу важковаговиків Блейдс битиметься в довгоочікуваному поєдинку з №4 рейтингу Льюїсом. Бій повинен був відбутися ще в листопаді 2020 року, але хвороба Блейдса на COVID-19 перенесла сутичку на лютий.

Блейдс в ММА програвав тільки Франсісу Нганну. Після того, як в кінці 2018 року камерунець знову фінішував його в реванші, Блейдс видав серію з чотирьох перемог. У 2020 році Кертис зупинив технічним нокаутом Джуніора Дос Сантоса і впевнено виграв за очками у Олександра Волкова.

Льюїс у 2020 році також бився двічі. Спершу він пройшов за суддівськими записками Іліра Латіфі, а потім нокаутував Олексія Олійника, що стало для «Чорного звіра» третьою перемогою поспіль.

Прогноз на бій

Блейдс - колишній висококласний борець, який у стійці може потрясти потужним ударом, а в партері розбити своїм фірмовим граунд-енд-паундом.

Льюїс покладається на бокс і нокаутуючий разовий удар. У партері він виглядає невпевнено і не може похвалитися гарною витривалістю.

Блейдс значно сильніший і витриваліший за суперника. Якщо йому вдасться уникати небезпечних панчів Льюїса, то у нього є всі шанси реалізувати перевагу в партері і здобути перемогу ТКО. Льюїс може «рубонути», особливо на початку зустрічі. Ймовірно, бій не пройде всю дистанцію і, вважаємо, що рефері підніме руку Блейдсу, адже у нього більше інструментів для перемоги.

Перемога Блейдса ТКО у 3-му раунді

 
  • 1.16
  • 50
  • 5.15
Сделать ставку
 
  • 1.23
  • 4.55
Сделать ставку
 
  • 1.22
  • 4.86
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.