Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1982
0

Саутгемптон - Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Тухеля мчить до першої трійки

Саутгемптон - Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/chelseafc

У суботу, 20-го лютого, в Саутгемптоні на стадіоні «Сент-Мері» в рамках матчу 25-го туру чемпіонату Англії місцевий «Саутгемптон» прийме «Челсі». Стартовий свисток пролунає о 14:30 за київським часом.

«Саутгемптон»

«Сотон» зараз знаходиться в жахливій формі. «Святі» мають серію з шести поразок поспіль у Прем'єр-лізі. У підсумку команда Ральфа Хазенхюттля має в своєму активі 29 очок і опустилася на тринадцяте місце в турнірній таблиці. Команда з Саутгемптона ще нещодавно перебувала в лідируючій зоні і боролася за місце в єврокубках, а зараз вже знаходиться у другій частині таблиці і випереджає зону вильоту лише на десять очок. Але думається, що на рахунок збереження прописки в еліті «Саутгемптону» хвилюватися не доведеться.

Незважаючи на поразки в чемпіонаті, «Сотон» продовжує впевнено виступати в Кубку Англії. Підопічні Хаззенхюттля цілком можуть поборотися за трофей. Вони вже пройшли «Арсенал» і «Вулверхемптон», а в чвертьфіналі турніру зустрінуться з «Борнмутом», тому є всі шанси пробитися в півфінал, а там вже і до перемоги не так далеко.

У лазареті у «святих» продовжують перебувати хавбеки Вільям Смолбон і Тео Волкотт, а також форвард Майкл Обафемі. Всі вони не візьмуть участь в цій грі. Також під питанням участь у зустрічі Ібраїми Діалло.

«Челсі»

Лондонська команда продовжує своє сходження. Після зміни тренера «сині» піднеслися духом і стали перемагати. Зараз у «аристократів» п'ятиматчева переможна серія в усіх турнірах. Останні результати дозволили підопічним Томаса Тухеля повернутися в четвірку найсильніших. Зараз у «Челсі» 42 очка і місце, що дозволяє в наступному сезоні виступити в Лізі чемпіонів. Уже можна сказати, що зміна тренера пішла на користь.

У Кубку Англії «Челсі» теж продовжує боротьбу. Після перемоги над «Барнслі» лондонці вийшли в чвертьфінал, де зіграють проти «Шеффілда». Також є хороша можливість поборотися за титул. Більш того, команда зі столиці Англії 23 лютого зіграє проти «Атлетіко» в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. І тут виникає питання, чи буде ротація складу і що важливіше для «Челсі». Звичайно, вони будуть намагатися виграти всюди, але головне, щоб не вийшло, як у тому виразі «За двома зайцями поженешся...»

У «Челсі» травмовані захисник Тьяго Сілва і форварди Теммі Абрахам і Кай Хаверц.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою 105 матчів, з яких 46 завершились перемогами «Челсі». Ще 29 поєдинків виграв «Сотон», а 30 зустрічей завершилися внічию.

У матчі першого кола суперники влаштували гольову «перестрілку», відправивши в сітку воріт один одного по три м'ячі.

Орієнтовні склади:

«Саутгемптон»: Макарті, Вокер-Петерс, Беднарек, Вестергор, Бертран, Армстронг, Ворд-Проуз, Ромеу, Мінаміно, Інгс, Редмонд.

«Челсі»: Аррісабалага, Аспілікуета, Крістенсен, Рюдігер, Алонсо, Ковачич, Жоржиньо, Джеймс, Вернер, Маунт, Жиру.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.78 по лінії Parimatch.

20 лютого, субота

«Саутгемптон» – «Челсі»
Саутгемптон. Стадіон «Сент-Мері». 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 4,80
  • 3,75
  • 1,78
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 9
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.