Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1624
0

Бенфіка - Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

4-я команда чемпіонату Португалії зійдеться із 10-м клубом АПЛ

Бенфіка - Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Twitter

У четвер, 18 лютого, у Римі на полі «Стадіо Олімпіко» відбудеться перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи, у якому «Бенфіка» прийме «Арсенал».

«Бенфіка»

Команда Жорзе Жезуша вийшла до плей-оф Ліги Європи після другого місця у групі D основного раунду. У 6 матчах вона домоглася 3 перемог за 3 нічиїх, та у підсумку 12 очок. Це виявилося на 1 пункт менше, ніж у «Рейнджерс», який став найкращим клубом квартету.

На разі у таблиці чемпіонату Португалії «орли» йдуть на 4 позиції. У 19 зустрічах вони набрали 38 очок, домігшись 11 перемог, 5 разів зігравши внічию та тричі програвши. У шести останніх матчах «Бенфіка» має у активі 1 перемогу та 4 нічиї при 1 поразці. 2 лютого вона на виїзді поступилася «Спортингу» (0:1), а 8 лютого здолала на своєму полі «Фамалікан» (2:0). Внічию же завершилися зустрічі з «Порту» (1:1, на виїзді 16 січня), «Насьоналем» (1:1, вдома 25 січня), «Гімарайншом» (0:0, вдома 5 лютого) та «Морейренсе» (1:1, на виїзді 14 лютого).

До всього іншого, останнім часом «Бенфіка» майже пробилася у фінал національного Кубка. На стадії чвертьфіналу вона розгромила «Белененсеш» (3:0 вдома), а 11 лютого у першому матчі 1/2-й на виїзді обіграла «Ешторіл» (3:1).

Варто звернути увагу на надмірно щільний графік ігор «орлів» ось вже майже місяць. Починаючи з 25 січня, команда провела 7 матчів, тобто грає, по суті, через два дні на третій.

«Арсенал»

Підопічні Мікеля Артети у таблиці англійської Прем'єр-ліги перебувають в середині - вони 10-ті. У 24 поєдинках вони набрали 34 очки, маючи у активі 10 перемог та 4 нічиї при 10 поразках. У п'яти своїх крайніх поєдинках команда може похвалитися двома перемогами при одній нічиїй, ще у двох поєдинках вона програла. Спочатку 26 січня на виїзді був повалений «Саутгемптон» (3:1), потім відбулася нічия 0:0 у домашній грі з «Манчестер Юнайтед», а також невдачі у зустрічах з «Вулверґемптоном» (1:2 на виїзді) та «Астон Віллою »(0:1 на виїзді). Минулого вікенду «каноніри» вдома переграли «Лідс» - 4:2.

Основний раунд Ліги Європи «Арсенал» завершив на 1 місці у групі В, ставши беззастережно кращим клубом всього турніру. У 6 матчах він здобув 6 перемог, чого не змогла добитися жодна інша команди розіграшу. Нагадаємо, в суперниках у лондонців були «Мольде» (4:1 вдома, 3:0 на виїзді), «Рапід» (2:1 на виїзді, 4:1 вдома) та «Дандолк» (3:0 вдома, 4:2 на виїзді).

Із щільністю матчів останнім часом справи у «Арсеналу» йдуть не так насичено, як у «Бенфіки». Починаючи з 26 січня, він провів п'ять згаданих поєдинків у чемпіонаті Англії.

Історія зустрічей

Команди провели між собою 2 матчі. У сезоні-1991/1992 їхні шляхи-дороги перетиналися у другому раунді Ліги чемпіонів. У Лісабоні вони зіграли внічию 1:1, а у Лондоні перемогли португальці - 3:1.

Орієнтовні склади:

«Бенфіка»: Влаходімос, Грімальдо, Вертонген, Отаменді, Гонсалвеш, Евертон, Вайґл, Піцці, Сілва Рафаель, Нуньєс Дарвін, Сеферович.

«Арсенал»: Райан, Соареш, Давид Луїс, Холдінг, Бельєрін, Джака, Себальос, Обамеянг, Едегор, Пепе, Ляказетт.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 2.23 по лінії Parimatch.

18 лютого, четвер

«Бенфіка» - «Арсенал»
Рим. «Стадіо Олімпіко». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 3
Прогноз Sport.ua – 0:1

 

 
  • 3.20
  • 3.60
  • 2.23
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Скандал навколо збірної. ФВУ хоче покарати відмовників
Волейбол | 04 травня 2024, 10:21 17
Скандал навколо збірної. ФВУ хоче покарати відмовників

Голова національної федерації – про кадрову ситуацію в збірній України

Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1
Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8
Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.