Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 18 лютого 2021, 11:07
8788
2

ВЕЛЕПЕЦ: «Один рубіж вплинув на все, до чого Джима прагнула цілих 10 років»

Тренер 30-річної українки – про невдалий виступ підопічної в індивідуальній гонці

| Оновлено 18 лютого 2021, 11:07
8788
2
ВЕЛЕПЕЦ: «Один рубіж вплинув на все, до чого Джима прагнула цілих 10 років»
Twitter. Урош Велепец і Юлія Джима

Екс-наставник жіночої збірної України Урош Велепец, який нині працює тільки з Юлією Джимою і збірною Словенії, прокоментував 32-е місце підопічної в індивідуальній гонці на чемпіонаті світу-2021 в Поклюці.

«Ви самі розумієте, як вона себе почувала після індивідуальної гонки. На одному рубежі були втрачені надії. Юлія - у супер-формі, чудово почувала себе на трасі, вона могла додавати. І один рубіж так вплинув на все, до чого вона прагнула цілий рік, та де там рік, цілих 10 років. Звичайно, вона дуже засмучена і я не менше за неї.

Не лише Джима могла робити супер-результат у гонці, були й інші спортсменки, які не впоралися, але шкода. На одному вогневому рубежі програла й масстарт, і все. Якби хоча б на один менше. Це емоції — вона завелась. І це не були промахи по габаритах — це були просто погані постріли. Уже нема чого про це говорити, буде новий день і будуть нові гонки.

Звичайно, коли ти в хорошій формі, ти розумієш, що можеш показати результат не на десяте місце, а на топ-3. Почала Юлія з таким налаштуванням, але потім трапилися ці стійки... Треба дивитися вперед — на етап Кубка світу в Нове Мєсто. Якщо в Поклюці поставлять на естафету, то буде бігти. І потім вже дивитись на етап в Чехії.

Вона може бігти на високому рівні до кінця сезону. Просто в неї проблеми зі спиною. Інколи вони проявляються, тому будемо дивитися, як воно буде. Це впливає і на стрільбу стоячи, бо коли вона стає, може бути десь біль і це може стати наслідком таких хиб. Коли ти стоїш правильно, то воно дає дискомфорт, а обираючи іншу позу, то важко стріляти», - сказав Велепец.

Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Шепеленко
Конечно жаль! И в смешанной эстафете не повезло Пидгрушной... Остаётся надеяться на классическую эстафету
vizuals
Що за бред
"Почала Юлія з таким налаштуванням, але потім трапилися ці стійки."