Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 18 лютого 2021, 20:45
3472
3

Антверпен - Рейнджерс. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 18 лютого 2021, 20:45
3472
3
Антверпен - Рейнджерс. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
twitter.com/RangersFC

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи «Антверпен» - «Рейнджерс».

«Антверпен» в чемпіонаті Бельгії йде на другому місці і дуже сильно, на 13 очок відстає від першого «Брюгге». 10-го лютого вони програли «Брюгге» (1:3), а 14 лютого зіграли 1:1 зі «Стандардом». «Антверпен» 44 забив і 36 пропустив. Команда дуже багато пропускає.

А ось «Глазго Рейнджерс» - це взагалі феномен. Стівену Джеррарду 40 років, він з 2018 року працює з «Рейнджерсом». Я думаю, він семимильними кроками йде в Прем'єр-лігу Англії. При першій же нагоді він буде запрошений в команду АПЛ. У 29 матчах «Рейнджерс» Джеррарда 25 раз виграв і 4 рази зіграв внічию, жодного разу не поступившись. Команда з Глазго 69 м'ячів забила і 8 пропустила. «Рейнджерс» на 18 очок випереджає «Селтік».

У групі Ліги Європи команда з Глазго 4 рази перемогла і двічі зіграла внічию, також жодного разу не поступившись. «Рейнджерс» і там жодного разу не програв, що дозволило виграти квартет. Хіба це випадково, що команда Джеррарда не програє? Значить у нього такий характер, значить, він максималіст. Те, що шотландці виграють у «Антверпена» у мене немає ніяких сумнівів. Команда не програє, дуже мало пропускає. Хлопці фантастично грають, тому я однозначно впевнений, що «Рейнджерс» пройде далі», - вважає Грозний.

Матч «Антверпен» - «Рейнджерс» відбудеться 18-го лютого. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Azaka
Буде злива голів
Виктор Андрущик
Тренер Ниви,Тобола а таке несе,справжній мадьяр Сабо.Звіночок маразматизму,але турнірну таблицю прочитав,тільки чемпіонати то різні.
Влад Тараненко
Такой себе эксперт. Бельгийцы пройдут дальше