Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 18 лютого 2021, 20:32
2008
0

Лілль - Аякс. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 18 лютого 2021, 20:32
2008
0
Лілль - Аякс. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
twitter.com/LOSC_EN

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи «Лілль» - «Аякс».

«Обидві команди лідирують у внутрішніх чемпіонатах. «Лілль» лідирує у Франції, а «Аякс» в Нідерландах.

«Лілль» на одне очко випереджає ПСЖ. Міг мати більше відрив, але зіграв внічию з «Брестом» (0:0). «Доги» 42 забили і 15 пропустили. У 2021 році французька команда грає дуже пристойно. Вони майже всі матчі виграли.

«Аякс» в Ередівізі дуже впевнено лідирує, маючи відрив в шість очок від другого ПСВ і маючи ще гру в запасі. «Аякс» в чемпіонаті Нідерландів 68 м'ячів забив і тільки 15 пропустив! Це взагалі фантастика якась. Ерік Тен Хаг дуже добре працює з амстердамцями. «Аякс» хоч постійно і продає провідних гравців, команда у них завжди грає! Але є один момент. За «Аякс» зараз забиває форвард Себастьян Алле, який перейшов в амстердамський клуб з «Вест Хема». Але з якоїсь технічної помилки він не заявлений на Лігу Європи. А він для «Аякса» зараз дуже важливий гравець.

Цікаво, що обидві команди пропустили по 15 м'ячів. Суперники дуже мало пропускають. Мені здається, буде дуже цікава гра. Зустрінуться дві дуже організовані команди. «Аякс» дуже багато забиває! Це результат філософії їх командної гри. Це все не просто так. У «Аяксі» з дитинства гравцям закладають атакуючий стиль. Незалежно від результату амстердамці створюють дуже багато моментів. Не виключаю, що в першому матчі може бути результативна нічия. «Лілль», не маючи зіркових гравців, є граючою і характерною командою. Вони не просто так лідирують в чемпіонаті Франції. Обидві команди заб'ють, я впевнений. Але, думаю, може бути результативна нічия. А за підсумками двох матчів схиляюся до того, що «Аякс» пройде», - вважає Грозний.

Матч «Лілль» - «Аякс» відбудеться 18-го лютого. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.