Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
2234
0

Славія – Лестер. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Англійський гранд повинен проходити чемпіона Чехії

Славія – Лестер. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 18 лютого, відбудеться перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому чеська «Славія» на домашньому стадіоні «Еден Арена» в Празі прийматиме англійський «Лестер». Початок о 19:55 за київським часом.

«Славія»

Чемпіон Чехії почав виступ у Лізі Європи з групового раунду, після того як не зміг подолати бар'єр кваліфікації Ліги чемпіонів. Червоно-білі в шести турах здобули чотири перемоги і зазнали двох поразок в квартеті з німецьким «Баєром» з Леверкузена, ізраїльським «Хапоелем Беєр-Шева» і французькою «Ніццою». 12 набраних очок дозволили вийти в 1/16 фіналу з другого місця, пропустивши вперед тільки клуб з Німеччини.

Два роки тому «Славія» грала в чвертьфіналі Ліги Європи, де поступилася майбутньому тріумфатору турніру, лондонському «Челсі». Ймовірно, цього разу команда Їндржіха Трпішовського спробує зробити подібний вояж. Ось тільки на шляху до 1/8 фіналу стоїть інший англійський гранд – «Лестер».

«Лестер»

Команда Брендана Роджерса в минулому сезоні не зуміла пробитися в Лігу чемпіонів, посівши п'яте місце в англійській Прем'єр-лізі. У груповому раунді Ліги Європи «Лисиці» боролися за путівку до єврокубкової весни з португальською «Брагою», українською «Зорею» з Луганська і грецьким АЕКом. За шість турів «Лестер» здобув чотири перемоги, раз зіграв внічию і зазнав однієї поразки. Все це принесло 13 очок, з якими підопічні Роджерса посіли перше місце.

У чемпіонаті Англії у «Лестера» справи поки йдуть дуже непогано. Після 24 турів клуб посідає третє місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, маючи в активі 46 очок. При цьому над п'ятою позицією є гандикап у чотири бали, що дозволяє розраховувати на путівку в найпрестижніший єврокубок. Але можна вийти в Лігу чемпіонів і шляхом перемоги в Лізі Європи. Говорити про це поки зарано, проте англійський клуб є одним з фаворитів, якщо судити за коефіцієнтами букмекерів. 

Орієнтовні склади

«Славія»: Колар – Боріл, Зіма, Кудела, Баг, Голеш, Траоре, Олаїнка, Лінгр, Сіма, Кугта.

«Лестер»: Шмейхель – Фукс, Сьоюнджю, Еванс, Амарті, Тілеманс, Чаудрі, Барнс, Меддісон, Ундер, Іхеаначо.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Лестер» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 2,15 по лінії Parimatch.

18 лютого, четвер

«Славія» – «Лестер»
Прага. Стадіон «Еден Арена». 19:55
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 3.76
  • 3.50
  • 2.15
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.