Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 18 лютого 2021, 17:35
8949
0

Динамо - Брюгге. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 18 лютого 2021, 17:35
8949
0
Динамо - Брюгге. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи «Динамо» Київ - «Брюгге».

«Динамо», як і «Шахтар», два місяці не грав на офіційному рівні. Були спаринги, але це не береться до уваги. Так, вони добре готувалися, закладали хороший фундамент, але офіційних ігор не було на відміну від «Брюгге».

Як досвідчений тренер, можу сказати, що результати роботи і навантажень киян на зборах вже видно було по матчу з БАТЕ, коли «Динамо» перемогло 5:2, а також в поєдинку з «Олімпіком» (3:1). У цих переможних зустрічах кияни продемонстрували, що вони добре підготувалися на зборах. Динамівці стали багато рухатися, пресингувати, накривати, випереджати. Багато вже біжать, вже є необхідна сила і свіжість. Поза всяким сумнівом, динамівці виходять на свій хороший рівень.

«Брюгге» практично без двох хвилин чемпіон Бельгії. У цьому сезоні команда на даний момент 55 м'ячів забила і 18 пропустила. З 60 очками та відривом у 13 балів від другого «Антверпена» «Брюгге» впевнено лідирує в чемпіонаті Бельгії. У 2021 році «Брюгге» виграв всі дев'ять матчів. Але! Тільки в двох вони не пропустили. «Брюгге» пропускає практично в кожній грі. Вони свіжиші, тому що вони грали 10-го лютого, але матч, який був запланований на 14-е лютого, перенесли. Динамівці в непростих умовах грали 13-го лютого, а «Брюгге» відпочивав, тому бельгійці свіжіші. Але плюс в тому, що динамівці перемогли і це добре для психології.

«Динамо» обіграє «Брюгге», застосувавши високий пресинг і позбавивши бельгійців м'яча. Динамівці швидше, вони організовані, значно краще відбирають м'яч, добре грають на випередження і краще діють на стандартах. «Брюгге» втратив ряд провідних футболістів, хоча посилився непоганим нападаючим Басом Достом. Але динамівці сильніше. Кияни вдома виграють, і за підсумками двох матчів пройдуть далі. Мені здається, обидві команди з України пройдуть в 1/8 фіналу», - сказав Грозний.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба
Футбол | 26 квітня 2024, 23:52 9
Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба

Даріо вважає, що в Україні складно знайти коуча під «шахтарський футбол»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.