Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 лютого 2021, 21:10
3932
7

РБ Лейпциг - Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український фахівець поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів

| Оновлено 16 лютого 2021, 21:10
3932
7
РБ Лейпциг - Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Лейпциг» - «Ліверпуль».

«Цікавий матч на нас чекає. Правильно Нагельсман сказав, що в ситуації, коли у «Ліверпуля» вибули Ван Дейк, Жота і ще ряд хлопців і «мерсисайдці» в зв'язку з цим не дуже добре виступають в АПЛ, вони будуть максимально сконцентровані на Лізі чемпіонів. Вони спробують перемогти, щоб зняти негатив. «Ліверпуль» в попередніх восьми матчах п'ять разів поступився. Вони тільки два рази виграли і один раз зіграли 0:0 з МЮ. «Мерсисайдці» три попередні матчі програли. Останній раз вони не пропускали 17 січня в матчі з МЮ. А після цього вони пропускали в кожному поєдинку. Звичайно, головна причина - це відсутність Ван Дейка, поза всяким сумнівом. Група атаки у «Ліверпуля» серйозна, але оборона помиляється. А тепер ще почав помилятися воротар Аліссон, чого раніше не було. Але це не може відбуватися вічно. Аліссон - класний воротар і взагалі у «мерсисайдців» зібрані класні гравці. Тому у «Ліверпуля» більше шансів пройти далі в протистоянні з «Лейпцигом». Хоча Нагельсман з цим не згоден. «Бики» йдуть на другому місці в Бундеслізі. У дев'яти матчах 2021 року «Лейпциг» 6 разів переміг. Мене насторожує той факт, що в програшних матчах «Лейпциг» пропускав по три м'ячі від «Боруссії» і «Майнца». Це сталося у зв'язку з тим, що вони не погоджувалися з тим, як розвивалася гра і намагалися великою кількістю футболістів атакувати суперників. Тому опоненти проводили контратаки, суперник карав «Лейпциг» за зайвий відхід від балансу.

Але «Лейпциг» в цьому сезоні пропускає менше, ніж «Ліверпуль». На внутрішній арені німці пропустили 18 м'ячів, а англійці - 32. Така гра в обороні нервує Клоппа і його підопічних.

Те, що обидві команди заб'ють, у мене сумнівів немає. Тому що у «Ліверпуля» в атаці Салах, Мане і Фіріміно. А у «Лейпцига» на вістрі грають Поульсен, Ольмо і Нкунку. Обидві команди в змозі вичавити навіть з напівмоментів і забити. Голи ми однозначно побачимо. Але, мені здається, що «Ліверпуль» не програє. Вони не можуть програти чотири матчі поспіль. Це з ряду фантастики», - сказав Грозний.

Матч «Лейпциг» - «Ліверпуль» відбудеться 16-го лютого. Початок зустрічі о 22:00.

Лейпциг - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
Ливерпуль провалился в АПЛ. Так может хоть тут воскреснут?
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил