Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 лютого 2021, 15:00
4282
3

Барселона - ПСЖ. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український фахівець висловився про матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 21 лютого 2021, 15:00
4282
3
Барселона - ПСЖ. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Барселона» - «ПСЖ».

«Цікавий матч. Так, обидві команди у внутрішніх чемпіонатах не очолюють турнірні таблиці. Але, якщо у парижан є така можливість піднятися на перше місце і найімовірніше вони будуть чемпіонами, то у «Барселони», як і у «Реала» шансів на перемогу в Ла Лізі немає. В Іспанії, мені здається, «Атлетіко» завоює чемпіонський титул. Тому «Барсі», як і «Реалу» потрібно успішно виступати в Лізі чемпіонів. У каталонців такий шанс є. У ПСЖ зараз великі кадрові проблеми: травмовані Неймар і Ді Марія. Напевно, не буде грати Бернат, є проблеми і у Верратті. Так, «Барса» не може зараз розраховувати на Піке, який для оборони дуже багато значить. Також травмований Фаті.

Обидві команди розуміють, що не можна допускати помилок. У «Барси» і ПСЖ серйозний атакуючий потенціал. У 2021 році каталонці з 13 матчів виграли 11. Каталонці поступилися тільки «Атлетіко» і «Севільї». ПСЖ на внутрішній арені намагається обігнати лідера Ліги 1 «Лілль». Парижани в 25 матчах чемпіонату забили 57 м'ячів! А це дуже пристойно. Пропустили вони всього лише 15 м'ячів. А «Барса» в Ла Лізі 49 забила і 21 пропустила.

Обидві команди багато забивають, що цілком природно з таким сильним підбором футболістів групи атаки. Але ПСЖ значно краще обороняється і менше пропускає. Те, що обидві команди заб'ють, у мене сумнівів немає. Те, що все буде вирішуватися в матчі-відповіді, у мене також сумнівів немає.

У ПСЖ відбулася зміна головного тренера. А Почеттіно доходив з «Тоттенхемом» до фіналу Ліги чемпіонів до речі, як і його попередник Тухель, який в тому році також вивів парижан в фінал найпрестижнішого єврокубка. А власники ПСЖ вже хочуть виграти Лігу чемпіонів. Їм це цікаво! Почеттіно доведеться дуже серйозно попрацювати, щоб за відсутності лідерів знайти слабкі місця «Барси», у якої це оборона.

Суперники добре один одного знають. У будь-якому випадку дві команди заб'ють. Може бути навіть результативна нічия. Матч на нас чекає цікавий», - сказав Грозний.

Матч «Барселона» - «ПСЖ» відбудеться 16-го лютого. Початок зустрічі о 22:00.

Барселона — ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному
Футбол | 10 травня 2024, 13:35 29
Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь киян

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dima Symonenko
Где будете смотреть лч ребята?
Barsa_che
Все канторы мира, поставили на победу Барселоны, кроме Грозного. Понятно, что может быть все, это футбол и все будет решаться в ответном матче. Барселона! Вперед к победе!