Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 лютого 2021, 06:59
6752
6

Великий ризик – погода. При якій температурі матч Динамо і Брюгге скасують?

Одна з команд має право відмовитися від виходу на поле при мінус 15

| Оновлено 16 лютого 2021, 06:59
6752
6
Великий ризик – погода. При якій температурі матч Динамо і Брюгге скасують?
2+2. Мірча Луческу

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи між «Динамо» і «Брюгге» має відбутися в Києві 18 лютого, але його проведення під питанням через погодні умови, а також через спалах коронавірусу у бельгійців.

Телеграм-канал Динамо Київ Inside інформує про ситуацію, що склалася:

«Брюгге» повідомив «Динамо» про прибуття в середу, 17 лютого, близько 13:00. У той же день бельгійці мають намір провести вечірнє тренування на стадіоні «Динамо».

Неприємні медичні події в стані бельгійців не вплинуть на проведення матчу. Єдиний ризик - погода. Синоптики підкоригували прогноз на четвер і чекають ті самі –15, за яких одна з команд має право відмовитися від виходу на поле.

Нагадаємо, що рекомендації УЄФА свідчать саме про таку максимально дозволену температуру. Суддівський відділ УЄФА напередодні нинішньої зими розіслав листи-нагадування арбітрам. У меморандумі, зокрема, йдеться:

УЄФА не має документа, що однозначно встановлює температуру, за якої проведення матчів неможливо. Однак, грунтуючись на порадах лікарів, УЄФА рекомендує у випадках, коли температура повітря, чий замір зроблений у поля, за годину до гри – нижче –15 градусів за Цельсієм, делегат зустрічі повинен переконатися, що обидві команди згодні в ній брати участь.

У таких ситуаціях ми рекомендуємо делегату заручитися усною згодою представників сторін. Якщо одна з команд не готова вийти на поле за температури повітря нижче –15 градусів за Цельсієм, арбітру слід скасувати матч. На стадіонах, де температура вище, судді повинні зробити все можливе, щоб ігри відбулися відповідно до розкладу.

Відповідно, будемо очікувати на ранок четверга і передматчеву нараду. Ну і стежити за прогнозом погоди».

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
В фильме Ветреная река у девушки бежавшей по морозу в результате какого-то медицинского явления легкие наполнились кровью и разорвались. Не знаю при каком морозе достигается такой эффект, но больше нигде о таком не слышал.
Tеllur
Это жизнь.
А бабушки-дворники с самого рання работают по утреннему морозу, и до упада или больничного. И никакие уефы или ооны за них слова не замолвят. Зато настя из уханя с собачкой прилетела к нам теперь из Занзибара! Ура!!!
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BaZia
Не спец в области медицины но нужно сыграть так что б бельгийцы потом не ныли о короне и морозах 20ти градусных