Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 жовтня 2021, 06:16
4016
9

ОФІЦІЙНО: Данило Силва став міжнародним представником Динамо

Бразильський футболіст продовжить кар'єру в київському клубі

| Оновлено 16 жовтня 2021, 06:16
4016
9
ОФІЦІЙНО: Данило Силва став міжнародним представником Динамо
ФК Динамо Київ. Данило Силва та Ігор Суркіс

Один із кращих крайніх захисників «Динамо» в новітній історії клубу Данило Силва і після завершення кар'єри продовжить працювати на благо «біло-синіх».

Нещодавно південноамериканський футболіст оголосив про те, що вішає бутси на цвях, і його першим професійним кроком після цього рішення стало бажання допомогти улюбленому «Динамо».

Клуб і Данило Силва домовилися про співпрацю з міжнародних питань. Бразилець стане міжнародним представником «Динамо» і сприятиме просуванню бренду клубу.

До сфери його діяльності будуть входити питання, пов'язані з розширенням співпраці «Динамо» з клубами й організаціями з країн Південної та Північної Америки.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BUCH
Чтобы я даже не сомневался))) поменяла ник и вперёд метать говно на ветке не своего клуба... Это т Бразилец намного больше Украинец, чем ваши мораес и марлос!!! А свой человек никогда не помешает!)
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
alex73776
Сильва какигрок был не очень,а теперь должность непонятную еще занимает,похоже метит в главные тренеры,скажут иностранец-но с динамовским сердцем!
hanter567
Ну если такую должность дали по этому географическому направлению,то получается это самый АВТОРИТЕТНЫЙ и ВЛИЯТЕЛЬНЫЙ игрок с Динамо с этого региона!!!! Я думаю что если взять аналогичных бывших игроков с Шахтера,то они будут поавторитетней что ли!!!