Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 лютого 2021, 21:01
11015
2

Луческу підтвердив відхід Шабанова та Русина з Динамо

Захисник і форвард покинуть київську команду

| Оновлено 13 лютого 2021, 21:01
11015
2
Луческу підтвердив відхід Шабанова та Русина з Динамо
fcdynamo.kiev.ua. Назарій Русин

Наставник «Динамо» Київ Мірча Луческу підтвердив, що незабаром захисник Артем Шабанов і форвард Назарій Русин відправляться в оренду в варшавську «Легію».

«Артем пропустив дуже багато через травму і операції. Йому було важко входити в ігровий ритм. У такому віці йому потрібно грати. Коли з'явилася можливість з «Легією», я пообіцяв, що відпущу його до Варшави. Він добре зіграв проти «Легії» на зборах, напевно, там його і помітили. Ні в якому разі не йде мова про те, що він покине команду - Шабанов їде в оренду на три місяці».

«Що стосується конкуренції в лінії оборони, то будемо варіювати склад. Гравці у нас є. Наприклад, Караваєв добре проявив себе з БАТЕ, і заслуговував сьогодні зіграти. Ми зробили деякі зміни, щоб він сьогодні грав. Миколенко і Кендзьора можуть зіграти і на флангах, і в центрі оборони. Також у нас є Попов і Сирота. Напевно, було б неправильно не відпускати Шабанова, якщо він бажає цього переходу».

«Русин? «Легія» - це якісна команда європейського рівня, яка бореться за чемпіонство. І вони виявили бажання бачити Русина в своєму складі. Йому потрібно поміняти обстановку, відчути цей європейський рівень. Думаю, це піде тільки на користь. Крім гравців, які у нас на лавці запасних, у нас є дуже перспективна молодь, яка повинна зробити крок у дорослий футбол», - сказав Луческу.

Оцініть матеріал
(89)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sasha18
це тільки аренди до кінця сезону? Жаль що не з викупом