Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 лютого 2021, 00:55
996
0

Арсенал - Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Відносини з'ясують середняки таблиці АПЛ

| Оновлено 15 лютого 2021, 00:55
996
0
Арсенал - Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У неділю, 14 лютого, в Лондоні на полі «Емірейтс Стедіум» відбудеться матч 24 туру чемпіонату Англії, в якому «Арсенал» прийме «Лідс».

«Арсенал»

Команда Мікеля Артети в таблиці чемпіонату Англії займає 11 позицію. У 23 зіграних поєдинках (9 перемог, 4 нічиї, 10 поразок) вона набрала 21 очко. На разі у «Арсеналу» є активна серія з трьох зустрічей без перемог.

30 січня «каноніри» вдома поділили очки з «Манчестер Юнайтед» (0:0), а потім опинилися на щиті після зустрічей з «Вулверґемптоном» (1:2 на виїзді) 2 лютого та з «Астон Віллою» (0:1 на виїзді) 6 лютого.

У рідних стінах у «Арсеналу» продовжується серія з п'яти поєдинків без поразок. 13 грудня вони вдома поступилися «Бернлі» (0:1), чим завершили чотириматчеву домашню серію з невдач, а потім зіграли внічию 1:1 із «Саутгемптоном» (16 грудня), обіграли 3:1 «Челсі» (26 грудня), поділили очки 0:0 з «Крістал Пелас» (14 січня), розбили 3:0 «Ньюкасл» (18 січня) та зіграли 0:0 з «МЮ», про що вже згадувалося.

«Лідс»

Підопічні Марсело Б'єлси на один крок випереджають «канонірів» у турнірному пелотоні англійської Прем'єр-ліги. Вони 10-і, маючи в активі 32 пункти після 22 матчів (10 перемог, 2 нічиї, 10 поразок). «Павичі» ось вже декілька турів поспіль продовжують утримувати позицію у топ-3 АПЛ за безкомпромісністю (разом із «Астон Віллою» та «Шеффілд Юнайтед»).

Без нічиїх «Лідс» обходиться вже з 22 листопада, коли на своєму полі поділив очки з... «Арсеналом» - 0:0. Після цього у чемпіонаті команда здобула 7 перемог при 6 поразках. У чотирьох останніх матчах «білі» помітно підправили свою статистику, домігшись трьох перемог.

26 січня хлопці Б'єлси у гостях обіграли «Ньюкасл» (2:1), після чого на виїзді переграли «Лестер» (3:1). Далі були домашня поразка 1:2 у зустрічі з «Евертоном», та успіх на своєму полі у матчі з «Крістал Пелас» (2:0).

Історія зустрічей

В англійській Прем'єр-лізі клуби провели між собою 25 зустрічей. У 12 матчах, включаючи вісім на своєму полі, перемогу святкували «каноніри», а у 8-ми, в тому числі - тричі на виїзді, успіх був на боці «павичів». 5 поєдинків завершилися внічию.

Без переможця фінішувало з'ясування відносин командами у матчі першого кола поточної компанії, який відбувся у Лідсі 22 листопада - 0:0.

Орієнтовні склади:

«Арсенал»: Лено, Бельєрін, Холдінг, Давид Луїс, Соареш, Себальос, Джака, Сака, Сміт-Роу, Обамеянг, Ляказетт.

«Лідс»: Месьє, Ейлінг, Стрейк, Купер, Аліоскі, Філліпс, Рафінья, Даллас, Кліх, Харрісон, Бемфорд.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1,89 по лінії Parimatch.

14 лютого, неділя

«Арсенал» - «Лідс»
Лондон. «Емірейтс Стедіум». Початок - о 18:30
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sport
Прогноз Sport.ua - 2:1

 

 
  • 1.89
  • 3.80
  • 4.10
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.