Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 квітня 2021, 08:15
1177
0

Євген ДИКИЙ: «Вільних дат для переносів матчів через Євро просто немає»

Виконавчий директор УПЛ – про підготовку до рестарту сезону

| Оновлено 08 квітня 2021, 08:15
1177
0
Євген ДИКИЙ: «Вільних дат для переносів матчів через Євро просто немає»
Футбол 1/2/3. Євген Дикий

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розкрив деталі підготовки клубів елітного дивізіону до старту другого кола.

«За нашою інформацією всі клуби роблять всі можливі, щоб всі матчі 14 туру пройшли за розкладом і без сюрпризів. Велике спасибі всім клубам, які працюють 24 години на добу, щоб матчі відбулися на полях, які ми звикли бачити. Офіційних звернень щодо перенесення матчів Прем'єр-ліги не було. Всі розуміють, що в нас дуже стислі терміни. Через «ковід» ми в серпні почали сезон і повинні завершити його в середині травня. Вільних дат для цих турів через Євро просто немає.

Ми уважно стежимо за прогнозом погоди, але він може в день матчу змінитися. Якщо в день гри буде сильний мороз і офіційні особи матчу вирішать про неможливість проведення матчу, це буде форс-мажором. Або ж якщо за дуже низьких температур поле може почати замерзати, навіть в умовах підігріву. Є рекомендації УЄФА, що якщо температура нижче мінус 15 градусів, то делегати та арбітри матчу разом з командами вирішать про можливість подальшого проведення матчу.

Підігрів на стадіоні «Авангард» встановлено, але є труднощі з його включенням. У нас була коротка перерва між Першою Лігою і Прем'єр-Лігою і в клубу не було достатньо часу, щоб вирішити ці проблеми. Залишилося тільки його ввести в експлуатацію. Господарі зробили все залежне від себе, щоб з урахуванням погодних умов поле було в придатному стані. Минай закупив термопокриття, яким накрив поле. Вони взяли тепловентилятори, щоб використовувати їх в разі потреби. Ми зв'язалися з нашим делегатом, який прибув уже до Ужгорода. Станом на вечір п'ятниці поле стадіону «Авангард» повністю відповідає вимогам. Воно не промерзло», - сказав Дикий.

Нагадаємо, сьогодні, 13 лютого, чемпіонат України відновиться 14-м туром.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.